Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy




Legendární původně kanadská značka SOREL čerpá inspiraci z mnohaletých zkušeností s vytvářením univerzální funkční zimní obuvi. Dnes nabízí celoroční řadu obuvi přizpůsobenou všem povětrnostním podmínkám. Vyniká kvalitou, funkčností, pohodlím i stylem.

V kolekci podzim-zima 2020 představuje SOREL klasické modely v nových verzích. Letošní kolekce je překvapivá množstvím vzorů, barevných kombinací, použitých materiálů, výšek a hravých povrchových úprav. A to vše při zachování nejvyšší funkčnosti i pozornosti k detailu. Obuv je vhodná k celodennímu nošení. Voděodolná kůže, nepromokavé švy, neklouzavé podrážky i různé úrovně zateplení udrží nohy v teple a suchu a zajistí příjemné pohodlné toulky jak ve městě i v přírodě navzdory podzimnímu a zimnímu počasí.

V sezóně podzim-zima 2020 se SOREL přináší do pánské kolekce s velkým nasazením prvky streetwearu, ale zároveň zachová vysokou funkčnost. Touto kolekcí značka svým spotřebitelům připomíná, že SOREL je více než jen historicky ikonická obuv Caribou, která je ideální pro teploty až do -40 stupňů C a nejnáročnějších podmínek. A představuje odlehčenou svěží městskou kolekci Caribou z nepromokavé kůže, která se hodí pro každodenní nošení.

Pro letošní podzim a zimu jsou k dispozici i dvě zcela nové pánské kolekce SOREL - Kezar a Mac Hill, které poskytují mužům moderní styl s důrazem na vysokou funkčnost.

Kolekce Kezar byla navržena s ohledem na dynamické životní tempo. Extrémně lehká a elegantní bota poskytuje maximální pohodlí při pohybu vč. odpružení. Všechny modely v této kolekci jsou voděodolné, sportovní a o 20% lehčí než konkurence v této kategorii.

Druhá z novinek je pánská kolekce Mac Hill Mid. Byla navržena pro zákazníky, kteří hledají pohodlnou obuv pro městskou turistiku a stylovou alternativu k teniskám. Modely Mac Hill Mid jsou lehké, voděodolné, nabízejí vynikající trakci a pevnou patu v kotníkovém provedení. Jsou univerzální botou pro sneaker a outdoor lovery.

Aktuální kolekci SOREL zakoupíte u následujících prodejců: Bibloo, Urban Store, Mall.cz, Hudy Sport, 4Camping.cz

Fotogalerie