Jaký dárek je vhodný pro vaši moderní praktickou ženu? Kolekce Paka od Kipling může být to pravé!




Blíží se pomalu Vánoce a vy nevíte, jaký pořídit dárek pro vaši moderní praktickou ženu, přítelkyni, kamarádku, maminku či sestru? Tak věřte, že kolekce Paka od Kipling může být to pravé! Je totiž jednou z nejpropracovanějších řad, které jsme mohli kdy zaznamenat. Splňují celou řadu požadavků moderních pracujících žen. Styl doplňků byl navržen tak, aby uspokojil náročné potřeby. Jsou moderní, praktické a přesto elegantní.

Kolekci provází čtyři stylové barvy: jemná růžová, elegantní béžová a modrá ve dvou odstínech –zářivé a tmavé námořnické. V kombinaci se stříbrnými zipy je vytvořen luxusní vzhled, jenž doplňuje řada praktických aspektů – sportovní ramenní popruhy u několika modelů tašek či povýšení ikonického nylonu značky na novou úroveň. Monochromatické logo mírně ustupuje do pozadí a jemné prošívání ještě více podtrhuje kvalitní vzhled. Kabelky, tašky a batůžky z kolekce Paka jsou doplněny o klíčenku s figurkou opičky, jež přináší typický prvek kreativity a individuality. Každou sezónu si svou tašku můžete ozdobit celou řadou nových klíčenek a doplňků Kipling.

Každodenní dojíždění do práce? S batohem Delia, propracovanou nylonovou taškou přes rameno Olina, vybavenou jedinečným diagonálním zipem, nebo lehkou crossbody kabelkou Riri naprosto bez problému! Kolekce Paka je navíc vhodná do každého počasí, a to díky vodoodpudivému povrchu. Vnitřní kapsy na zip a praktické přihrádky zajišťují bezpečné a přehledné uložení všech vašich osobních věcí. Dodejte svému životu lehký chod!

Více informací naleznete na www.kipling.cz

Fotogalerie