Sportuje vaše partnerka? Pak ji určitě pořiďte super kousky od Hanky Kynychové!




Pánové, nevíce, co pořídit své drahé polovičce, která ráda sportuje? Co třeba sportovní kolekci od Hanky Kynychové a nejen to! Přehlídky se konat nemohou, ale podařilo se jí ještě modely představit dříve, než musela letos již podruhé zavřít své fitko.

Představila své modely, na které je pyšná, svým kamarádkám, které měly být modelkami. Dorazily Heidi Janků, Štěpánka Duchková, Kamila Nývltová, Elis Ochmanová, Linda Finková, mladičká finalistka Dívky roku Isabella Rossini a Miluška Bittnerová, která měla celou módní show moderovat. Co vyberete vy pro své modelky. A máme pro vás ještě několik dalších tipů, Hanka Kynychová je prostě aktivní žena.

„Letošní kolekce se mi opravdu líbí a jsem na ní pyšná. Snažili jsme se vyhovět všem ženám. Těm, které mají rády tlumenější barvy, i těm které mají rády barvy výrazné. V kolekci najdete střihy na tělo i volnější tílka a trička, aby si na své přišla každá žena a cítila se opravdu pohodlně. Novinkou jsou i velikosti XL, aby mohly být hezky oblečené i ty ženy, které se cvičením třeba teprve začínají,“ popsala kolekci Hanka Kynychová, která se rozhodla pro podnikání ve světě módy už v loňském roce, kdy uvedla první kolekci. „Mrzelo mě, že jsme byly nucené módní přehlídku zrušit, ale nedokázaly bychom jí s mojí manažerkou Kačkou Fingralovou zrealizovat v takové parádě, v jaké jsme chtěly, proto jsme se rozhodly pro tuto komorní variantu. Na to, že se zavřou fitka, jsem připravená, budu opět vysílat cvičení online na sociálních sítích, jako na jaře, kdy mě i moje cvičenky toto online propojení drželo nad vodou,“ popsala pocity známá cvičitelka, která v současné době vysílá online lekce dvakrát denně.

V prodeji jsou také antibakteriální složky a jsou moc příjemné a pohodlně se nosí a nejsou jedinou novinkou na jejím e-shopu. Vytvořila také se svým kamarádem výživovým poradcem vlastní doplňky stravy. Spalovač tuků CarniJet a magnezium MadMag na uvolnění svalů, napětí a pro získání energie v této nelehké době. Tuto řadu doplňků stravy se Hanka chystá rozvíjet o další produkty. Jak #sportovnikolekceHK tak #doplnkystravyHK můžete zakoupit na www.kynychova-shop.cz.

Všechny modely ze #sportovnikolekceHK doplnily sportovní boty světových značek od Teniskožrouta, který obouvá celou řadu známých osobností. Stačí se podívat na jeho instagramový účet @teniskozrout.

Partnerem představení #sportovnikolekceHK byla i Pražská čokoláda, která díky svojí kvalitně tělu prospívá a prý se po ní dokonce i hubne, tedy samozřejmě pokud se konzumuje v rozumné míře a nechyběly ani tyčinky Fit, které jsou dlouholetým partnerem Nadačního fondu Hanky Kynychové. Mezi partnery se nově zařadila také ručně vyráběná přírodní kosmetika Dulcia, která je založená na bázi rostlinných a bylinných extraktů, růžové vody, aloe vera a esenciálních olejů. 

Fotogalerie