Pro malé i velké kluky: Bloom & Blossom jsou i pro tu nejcitlivější dětskou pokožku




Dopřát nejmenším dětem kvalitní péči beze strachu o jejich jemnou pokožku, to je cíl, který Tuze hladová housenka od Bloom & Blossom plní na výbornou. „Víme, jak krásný, ale zároveň hlasitý a chaotický může být rodinný život. Dohromady máme pět dětí a vždy jsme jim chtěli dopřát stejně kvalitní péči o pokožku, jakou používáme my samy," vysvětlují Julia a Christina, švagrové, a především zakladatelky značky Bloom & Blossom.

Pečující a bezpečná

Řada dětských produktů Tuze hladová housenka byla dalším logickým krokem na jejich tažení proti kosmetice plné nevhodných nebo dokonce závadných přísad.

Právě syntetickým složkám se totiž ve svých výrobcích snaží maximálně vyhýbat: „Naše přípravky jsou plné vynikajících ingrediencí, které si vysloužily právo být jejich součástí. Neděláme žádné kompromisy, proto jsou naše produkty tak příjemné a nádherně voní."

Výjimečnost těchto slov potvrzují jak mnohé celebrity, jež na Tuze hladovou housenku nedají dopustit, tak i pediatři a dermatologové, kteří ji schválili jako kosmetiku vhodnou i pro novorozence a bezpečnou i pro velmi citlivou pokožku, náchylnou k ekzémům a jiným kožním problémům.

Proč Tuze hladová housenka?

Příběh o nenasytné housence je nejznámějším dílem populárního britského autora Erica Carleho a znají ho děti po celém světě. V Bloom & Blossom jsme si nepůjčili jen ten veselý název, ale spolehli jsme se i na Carleho ilustrace, kterými jsou inspirovány obaly všech produktů Tuze hladové housenky.

Užijte si společné večerní rituály

Úzkost, pravidelné probouzení, noční děsy, strach, příšery pod postelí... zní vám to povědomě? Je to přesně to, s čím čas od času bojuje každé dítě. Přitom je dokázáno, že příjemná vůně dokáže obrátit myšlenky pozitivním směrem. Dopřejte svým dětem úžasně aromatickou koupel nebo jejich polštář pokryjte doslova nebesky voňavou mlhou.

Bloom & Blossom Tuze hladová housenka, Pěna do koupele, 150 ml

Jemná pěna do koupele s vůní jasmínu a levandule je stvořena pro konejšivé večerní rituály. Přesto, že neobsahuje žádné škodlivé pěnící přísady a 98 % jejích složek je přírodního původu, postará se o vanu plnou přirozených bublinek, na kterou se budou těšit děti i jejich rodiče.

Cena: 170 Kč

Bloom & Blossom, Tuze hladová housenka, Dětské tělové mléko, 200 ml

Pryč se svěděním a suchou kůží. Výživné tělové mléko se postará i o nejcitlivější typy pokožky, včetně těch exematických . Díky bambuckému máslu v kombinaci s mandlovým olejem dodá kůži potřebné živiny a zároveň ji zanechá hydratovanou až do dalšího koupání. Relaxační vůně levandule a jasmínu se navíc postará o navození té pravé atmosféry k ulehnutí do postýlky.

Cena: 170 Kč

Bloom & Blossom, Tuze hladová housenka, Sprej na polštář, 75 ml

Sicilská levandule, ylang ylang, jasmín, mandarinka a spící housenka na obalu promění náročné uspávání v příjemnou chvíli plnou odpočinku a sladkých snů, na kterou se budete těšit vy i vaši nejmenší. Vzhledem k vysoce šetrnému složení je možné polštářovou mlhu používat i pro klidný spánek čerstvě narozených dětí.

Cena: 340 Kč

Bloom & Blossom, Tuze hladová housenka, Dětský mycí gel na tělo i vlásky, 200 ml

Šetrný mycí gel se postará o jemné zároveň však důkladné umytí dětských vlásků i pokožky celého těla. Nevysušuje kůži, zanechává ji sametově hebkou, a navíc díky levanduli a jasmínu i krásně voňavou.

Cena: 170 Kč

Produkty Bloom & Blossom seženete na webu www.madeformoms.cz, kde kromě potřeb pro miminka najdete i produkty, které doslova hýčkají ženy nejen během mateřství.

Fotogalerie