Musíme dělat vše proto, aby děti nezdědily zničenou přírodu!




Nejen z lásky k příští generaci, ale i s nezbytnou odpovědností vůči sobě, avšak i s vášní pro kvalitu, vznikl Trvale Ekologicky Odbouratelný čisticí koncentrát z přírodních olejů a minerálních solí s antibakteriálními účinky, který nese název T-E-O.  Na náš trh přichází v tu správnou dobu. Ryze český výrobek představila zakladatelka značky T-E-O Iveta Halešová spolu s celou řadou známých tváří v hotelu INNSIDE v Praze. Vyzkoušet tento univerzální čisticí prostředek, kterým můžete umýt celou domácnost, dětské hračky, ovoce, zeleninu dokonce i tlapky svých psích mazlíčků, přišli: herečky Markéta Hrubešová a Kristýna Janáčková, známá česká cvičitelka Hanka Kynychová, oblíbená moderátorka Štěpánka Duchková, operní pěvkyně Andrea Kalivodová, hudebník Tokhi a také moderátor a producent Josef Melen.

„Zdravý životní styl a ekologie, jsou pro mne slova denního významu. Naše dětství se odehrávalo v přírodě s kamarády, v dospívání jsme trampovali a nyní jsme rádi v horách. Právě tam člověk přemýšlí, kolik přírody ještě zůstane pro naše potomky. Neustále jsem hledala něco – produkt, který by alespoň drobným dílem přírodě ulehčil a nám spotřebitelům pomohl. Nemůžeme se zcela vrátit zpět, ale můžeme využívat rozumně přírodní zdroje, které mají schopnost se regenerovat a růst v souladu s jejich životní funkcí,“ vysvětluje Iveta Halešová, která se tento jedinečný koncentrát rozhodla pojmenovat po svém vnoučkovi Teovi, kterému by tento start up, který nyní buduje, jednou ráda přenechala jako fungující českou firmu s produkty, které jsou ohleduplné k naší přírodě.

Právě ohleduplnost koncentrátu T-E-O k naší přírodě ocenily všechny známé tváře, které se akce zúčastnily.

„Když nás planeta hostí, tak bychom se k ní měli chovat hezky. A do výbavy každého civilizovaného člověka patří, aby dodržoval základní věci. Třeba třídit odpad je pro naši rodinu naprosto přirozená věc. Já do směsného odpadu vůbec nic nevyhazuji. Když jsme byli v létě na dovolené s obytným vozem, tak mě až mrazilo z toho, že lidi si jednou odpočinout ven do přírody, a pak všechny odpadky vyhodí do jednoho koše. Ekologie by měla být alespoň v nějaké basic formě součástí našich životů. Jsem moc ráda, že existuje takový přípravek jako je T-E-O a moc se těším, až ho doma vyzkouším,“ popsala svůj vztah k ekologii herečka Markéta Hrubešová.

Hanku Kynychovou velmi zaujala univerzálnost tohoto produktu a bude jej určitě využívat ve svém fitku, kde nyní panují přísnější kritéria na hygienu. „Mě se líbí ta myšlenka, že když se povrch ošetří tím správným způsobem, tak se na něm vir už dále neuchytí. A T-E-O je právě takový produkt. Když jej budeme používat pravidelně, tak se na površích vytvoří patina a bakterie a viry na něm neulpívají. A to já ocením hlavně ve fitku a určitě budu tuto myšlenku šířit i mezi své klienty,“ sdělila cvičitelka.  

Operní diva Andrea Kalivodová má, co se ekologie týká, jasno: „My máme doma rádi všechno zelené, všechno bio a všechno eko, protože přírodu máme rádi a musíme jí chránit. Takže s chutí do toho a půl je hotovo. A myslím si, že někdy naše pohodlnost není na místě, aby byla na prvním místě. Takže s tím pojďme něco dělat. Příroda je tady pro nás, tak tady buďme také trošku pro ni.“

Bubeník Tokhi přiznal, že v domácnosti ocení koncentrát T-E-O hlavně jeho paní uklízečka. „Mám paní uklízečku a vždycky se mě ptá, jestli nemám nějaký úklidový prostředek na to nebo na to. Já ho samozřejmě nemám, takže ho musí jít koupit. Ale pokud najde doma jeden univerzální prostředek, jako je právě T-E-O, tak to bude úplně nejlepší východisko pro nás všechny a bude nadšená. Navíc oceňuji, že s ním můžu v naší zkušebně dezinfikovat i bubny a trubky, s kterými jezdíme i do škol za dětmi v rámci projektu Bubny do škol,“ svěřil všestranně nadaný hudebník.

Moderátor a zpěvák Josef Melen má s produkty T-E-O opravdu bohaté zkušenosti, které na představení značky neváhal svěřit. „Na začátku pandemie jsem dostal takovou tu nepopulární dezinfekci, kterou jsme vydezinfikovali naši techniku, kterou vozíme na akce, kde vystupuji nebo moderuji. Onu dezinfekci jsme nastříkali i na tzv. vinčusy (protivětrná ochrana mikrofonu – pozn. red.) a ony se za čtyři minuty nafoukly a byly třikrát tak větší a za půl hodiny se začaly rozpadat. Takže jsem pochopil, že pokud si toto dáváme na ruce, tak to není úplně správně. Mohu tedy jen potvrdit skvělé účinky koncentrátu T-E-O. V rámci golfové tour s kávou Melen máme pro všechny golfisty levandulová tonika na ruce a všichni si je nesmírně oblíbili a stále se po nich ptají, protože je chtějí mít nejen ve svém bagu, ale také v autě, v kabelce…. T-E-O je skvělý také na čištění kávovarů, nejen že je nezávadný a ekologický, ale má taky skvělé účinky,“ popsal moderátor.

Kristýna Janáčková opravdu dlouho hledala ekologický produkt do domácnosti, který skutečně funguje, potvrdila herečka, která je známá svým pozitivním vztahem k přírodě. Skeptická v prvopočázku byla třeba i Jitka Kudláčková.

Štěpánka Duchková přírodní antibakteriální koncentrát také vyzkoušela a nemůže si jej vynachválit. „Můj vztah k ekologickým produktům je pozitivní, ale musí fungovat. Zažila jsem totiž i takové ekologické produkty, které nefungovaly. Ale T-E-O jsem vyzkoušela a funguje, takže hurá,“ vysvětlila vždy usměvavá moderátorka.

Po pravidelném používání koncentrátu T-E-O se všechny povrchy stanou rezistentní vůči bakteriím díky tenkému nano filmu, který se na povrchu vytvoří. Jeho velkým plus je také univerzálnost. Koncentrát můžete používat opravdu na všechny povrchy. Stačí si jej rozředit do lahviček s rozprašovačem či dávkovačem v doporučených poměrech dolít vodou, ideálně destilovanou, aby nedošlo ke změně pH a přípravek je hotový k použití.

Značka T-E-O se snaží spolupracovat s dalšími ryze českými firmami. Proto čistý esenciální levandulový olej do tonika na ruce dodává Levandulový statek Bezděkov a Iveta Halešová připravuje i spolupráci s firmou Ekopa, která vytváří bio plastové obaly z cukrové třtiny, které mohou být hračkami pro děti, ale i znovu naplnitelnými obaly na potraviny. Jsou ve tvaru kostek, které se mohou skládat a rozvíjí tak dětskou kreativitu.

T-E-O tak má nakročeno do skvělé budoucnosti, aby mohl co nejvíce přispívat k zachování naší přírody.

Fotogalerie