Krásná čarodějka Elis Ochmanová se provdala




Muzikálová zpěvačka a hvězda připravovaného muzikálu Robinson Crusoe Elis Ochmanová se před rokem zasnoubila a utekl rok, a ještě kousek a konečně řekla své: „Ano", partnerovi Karlovi Dorazilovi v prostorách krásného Mlýna Davídkov. Na svatbě se sešla stovka hostů. Za družičku měla kamarádku Elišku Bučkovou a za svědka jí šla sestra.

Elis oblékla šaty, které si sama navrhla a ušil jí je kamarád Lukáš Bartoň. „Sehnat v salónu šaty se sundavací sukní byl nadlidský výkon, tak jsem si je vymyslela sama. Lukáš je všeuměl. Na svatbě mě také česal a líčil," prozradila Elis.

Novomanželům sice nepřálo počasí, ale i tak si to velmi užili. „Říká se, že prší štěstí, tak doufejme to bude platit i v našem manželství," dodala Ochmanová, která si svatbu i následný večírek pořádně užila. Do postele se s manželem dostali až okolo páté hodiny ranní. „Vše bylo podle našich představ. Byla to ta nejkrásnější svatba," prozradila Ochmanová. 

Muzikálová kráska se již nyní zase soustředí na práci. Za pár dní začíná zkoušet muzikál Robinson Crusoe v Divadle Na Maninách. Elis v muzikálu hraje životní lásku Robinsona v podání Daniela Hůlky. Premiéra je naplánována na 12. listopadu.

Foto: Denisa Grossová

Fotogalerie