Brněnské veletrhy STYL a KABO otevírají své brány!!!




Letošní veletrhy STYL a KABO se konají!! Bude sice nutné nasadit roušky ještě před vstupem, ale pokud si ji zapomenete, nezoufejte bude možné si je koupit na pokladně ve foyer pavilonu P, jinak už vše, krom odstupů a dodržování počtů osob v sektorech bude vše při starém.

STYL
22.-24.8. 2020

Obchodní dny módy

KABO
22.-24.8. 2020

Obchodní dny obuvi a koženého zboží

Veletrhy už tradičně přichází s trendy nadcházející sezony a za zmínku stojí, že za dobu své existence přivedly na český a slovenský trh nejen celou řadu zahraničních značek a samozřejmě daly prostor i domácím hráčům neméně mladých návrhářů, kteří právě v Brně odstartovali svoji kariéru.  Dnes jsou sice primárně B2B prezentací módního průmyslu pro český a slovenský trh, ale novinka letošního roku FASHION2DAYS budou mít možnost navštívit, samozřejmě v regulovaném počtu všichni módní nadšenci.

Na přehlídkovém mole se objeví nová kolekce #mysoul #mymind od designérů a životních partnerů Alešbáry, kteří tvoří z přírodních materiálů, jako je třeba merino či hedvábná organza. „Chybět nebudou ani zajímavé kousky od Ivety Řádkové, Petra Kaloudy či Luďka Hanáka,“ potvrdila mluvčí projektu Dita Brančíková. Návštěvníci se však mohou těšit také na modely z kolekce LINE Luďka Kellnera, která je ovlivněna temnými myšlenkami se světlým výhledem do budoucnosti, které uzavřou růžové sny…

Známá designerská jména doplní tvorba studentů Střední školy designu a módy Prostějov (SŠDAM Prostějov). Těšit se můžete na ukázky klauzurních a maturitních prací studentů a oceněné modely ze studentských soutěží, které vznikly v rámci předmětu Navrhování oděvů, pod vedením pedagogů Yvony Leitner a Radky Koskové.

Pomyslnou třešničkou na dortu FASHION2DAYS bude v neděli odpoledne přehlídka luxusního spodního prádla značky WERSO od Jiřiny Matoušové.

Program FASHION2DAYS:

Sobota 22. srpna 2020

10:30    STYL SHOW
11:30    DESIGNERS SHOW
13:00    STYL SHOW
14:00    DESIGNERS SHOW
15:00    SŠDAM – škola designu a módy Prostějov
16:00    Luděk Hanák – designer

Neděle 23. srpna 2020

10:30    STYL SHOW
11:30    DESIGNERS SHOW
13:00    STYL SHOW
14:00    DESIGNERS SHOW
15:30    Werso – Jiřina Matoušová, přehlídka luxusního prádla

Vybrané značky, o které letos rozhodně nepřijdete

Fashion M&M potisk látek vytváří pomocí sublimace podle obrazů vizuálního nezávislého umělce Jakuba Ječmínka. Každoročně navrhuje kolekce jaro/léto a podzim/zima. MODĚVA oděvní družstvo Konice přichází s kolekcí podzim/zima, kterou tvoří dámské a pánské vlněné pláště. V nabídce najdete jak klasické, tak sportovní i trendy střihy a vybrat si lze z mnoha barevných odstínů, délek i materiálů. Ateliér Donát tradičně přináší sportovně elegantní look s autentickým rukopisem. Ruská značka Level-Pro představí kolekci klobouků a doplňků, která ztělesňuje filozofii moderního stylu tentokráte s variabilními kostkami.

FASHION2DAYS bude přístupný jak B2B návštěvníkům STYL a KABO, tak i laické veřejnosti za symbolické vstupné 150,- Kč/osobu. Jednodenní lístek lze zakoupit pouze u vstupu na výstaviště. Návštěvníci se do pavilonu P nejlépe dostanou bránou číslo 7, pokud se vydají pěšky a autem pro změnu bránou číslo 9. Držitelé Klubové karty STYL a KABO mohou FASHION2DAYS navštívit bezplatně.

Více informací naleznete na https://www.bvv.cz/styl-kabo/.

Fotogalerie