Hublot odhaluje nebesky modrou novinku Big Bang Unico Sky Blue




Hodinářská společnost Hublot odhaluje nový model hodinek Big Bang Unico Sky Blue, který vás při pouhém pohledu na něj přenese na vysněnou dovolenou. Tóny modré, připomínající oceán stejně jako nebe, vás zvou na odpočinkovou a sofistikovanou cestu, od Mykonosu přes Saint-Tropez až po Ibizu. Tento model hodinek z keramiky mění inovativní materiál patentovaný značkou Hublot v nový základ.

Čas na hodinkách Big Bang Unico Sky Blue plyne v uvolněném rytmu, jak si v létě přejete. S pouzdrem o velikosti 45 mm v jednoduchém designu v barvách letních destinací vyzývá k útěku za odpočinkem. Kombinací tónů nebesky modré a bílé vás nejprve přenese na známé Kykladské ostrovy v Řecku, kde kontrastují modré vody Egejského moře s typicky bílými domy pod jasně modrou oblohou. Svým uvolněným stylem se sportovním páskem na suchý zip s nebesky modrou sponou putuje po modrých vodách Středozemního moře až do zátoky v Saint-Tropez, kde se modré tóny moře a nebe sjednotí. Plachetnice doplují až k divokým zátokám ostrova Ibiza, kde se noci prolínají ve dny, a kde na hodinkách Big Bang Unico Sky Blue můžete vyměnit původní pásek za druhý, kaučukový v modrobílé variantě. Big Bang Unico Sky Blue s automatickým strojkem s chronografem dodává pocit svěžesti a nekonečna.

Z modrého nebe ke keramice

Pod minimalistickým vzhledem se ukrývá materiál, jehož odolnost proti opotřebení je nesporná. Tohle je keramika, které je hodinářská společnost Hublot pánem. V roce 2019, jako první na světě, vytvořili Hublot experti keramiku v pestrých barvách. Big Bang Unico Sky Blue spojuje dva základní pilíře společnosti Hublot, a to ikonický model Big Bang a jedinečný materiál. Dvojice, jenž píše historii značky Hublot již 15 let.

Fotogalerie