Opravdu do toho Mirek Šimůnek už praští???




A je to tady, Mirek Šimůnek se ve svých 44 letech objevil se sexy tmavovlasou a malým dítětem na veřejnosti... Objevil se také na snímcích, které vypadají na spokojenou rodinku. Že by do toho herec a moderátor konečně praštil? Už se ani nespekuluje o jeho orientaci, ve které ale on měl vždy jasno.

Všechno je ve skutečnosti jinak! Mirek Šimůnek je totiž jednou z tváří módní značky, která má navíc charitativní podtext. Výtěžek prodeje této kvalitní, české a šik módy jde na podporu nedonošeným miminkům. Autorkou nápadu i kolekce jak pro dámy, tak nyní triček pro pány, je známá moderátorka Alex Mynářová. Ta si focení s kamarádem Mirkem Šimůnkem v letním parném dni v Malešickém parku velmi pochvalovala.

„Jemu sluší prostě všechno. A slušet mu bude jednou i role tatínka, i když o ní teď třeba nechce příliš slyšet. S mými syny Viktorkem i Vráťou si skvěle rozuměli a jako profesionální model by se taky klidně uživil,“ prozradila s úsměvem moderátorka a autorka módní značky Alex Mynářová, která je sice na mateřské, ale za mikrofon či před kameru se určitě vrátí, a ještě o ní hodně uslyšíme.

Snímky, které vznikly, vypadají spíš jako reklama na šťastnou rodinku, než na promo fashion kolekce.

„Jsem ráda, že se mi podařilo propojit svět módy a smysluplné pomoci s Nadačním fondem pro předčasně narozené děti a jejich rodiny. Vycházím z vlastní zkušenosti a ti, kteří zažili to samé, co já, dobře vědí, o čem to je,“ podotkla Alex Mynářová.

Její společenské, manažerské i volnočasové a velice elegantní šaty, kostýmky nebo overaly, nenosí jen ženy mediálně známé, jako jsou třeba Lucie Gelemová nebo Kateřina Zemanová, ale dnes už i řada podnikatelek, manažerek, modelek a třeba i studentek. „Ta móda nemá hranice. Je to pro všechny, kteří chtějí vypadat dobře, mít českou kvalitu a zároveň ne něco, co lze koupit na každém rohu,“ dodala Mynářová.

„Mě bylo při focení moc fajn. Jsem rád, že jsem mohl nejenom nafotit trička, ale mohu i pomoci dobré věci. Když do něčeho jdu, potřebuji vědět, že to má smysl, a u Alex mě baví i to, že nemluví do prázdna. Ví, o čem je jak její práce, tak i ten smysl charitativního podtextu,“ dodal Šimůnek, kterého brzo kromě nové role v novém seriálu na Primě Sestřičky Modrý kód uvidíme i v zářijové premiéře hudební hry Cyrano v Divadélku Radka Brzobohatého ve Strašnicích jako směšného hraběte De Guiche.

Foto: ALEX by Gianni

 

Fotogalerie