Dominika Gottová po soustředění Muže roku má jasno, kdo by měl vyhrát!




Kdo by si myslel, že Dominika Gottová bude o prázdniny sedět doma je na omylu. Využila krásné letní dny a vyjela si s finalisty soutěže mužské krásy Muž roku 2020 na jejich soustředění v Chateau Šanov nedaleko Rakovníka. Dvanáctku sympatických mladých mužů tak měla celé tři dny na očích a samozřejmě si jen tak pro sebe hodnotila a tipovala, do by měl asi tak vyhrát.

„Už vím, koho budu volit. Až je poznám ještě trochu víc, možná změním názor. Ale uvidíme,“ mlžila Dominika, která si v Chateau Šanov nejvíc užila sluníčka a koupání ve wellness.

Nejstarší dcera před rokem zesnulého Karla Gotta měla také možnost předat šek na částku 55 500 korun, kterou neurorehabilitační klinice Armandi Therapy Clinic společně věnovali Václav Holeček, majitel Chateau Šanov a David Novotný, prezident soutěže Muž roku.

„Že budu předávat šek, to pro mne nebylo překvapení. Vše bylo domluvené předem a také vím, že částka půjde na nákup přístrojů na oxygenterapii,“ vysvětlila Dominka Gottová, která na módní přehlídce finalistů Muže roku ocenila dvanáctku sympaťáků v oblecích Koutný Prostějov, ale o něco zajímavější se ji zdáli pánové ve spodním prádle a plavkách DMXgear. Dny byly zalité sluncem, takže se korzování neobešlo bez slunečních brýlí, které dodala Optika Slavíková.  

Fotogalerie