Slovenská káva Zlaté Zrnko




Řemeslná pražírna Zlaté Zrnko nabízí prémiové ručně sbírané kávy z původem, směsi namíchané podle nejoblíbenějších chutí, směsi 100% arabica a směsi arabica s robustou pro všestranné použití do kaváren, domácích a kancelářských espresso kávovarů, jakož i kávy pražené na alternativní přípravu.

Káva Zlaté Zrnko - Emília, 200 gramů, cena 149 Kč.

Káva Zlaté Zrnko – Emília je energická směs 100 % arabica rafinované konzistence. Čistá a hladká chuť kakaa s jemnou příchutí acidity. Šálek této kávy vás ohromí vůněmi ořechů a pečeného chleba.

Ocenění: Vítěz 1 hvězdy na Great Taste Awards 2018 v kategorii espresso.

Původ: Káva Emília je směs 6 až 7 káv s původem, 100 % arabica. Každá směs Zlaté Zrnko je výsledným souzněním chutí káv, z nichž je složena a je namíchána podle chutí lidí. Směsi Zlaté Zrnko míchají italští odborníci v laboratořích přímo v přístavu. Míchají se z různých zdrojů tak, aby každý měsíc, každý rok měly stejnou výslednou chuť.

Naše zkušenost: Káva Zlaté Zrnko – Emília je naše nejvyváženější káva, která nikoho neurazí a je vhodná na lahodné espresso i do mléčných nápojů. Nemá ovocné (kyselé) chutě ani přílišnou hořkost. Zlatý střed.

E-shop a více info najdete na webu: www.zlatezrnko.cz

 

Káva Zlaté Zrnko – Rómeo, 200 gramů, cena 149 Kč.

Káva Zlaté Zrnko – Romeo je vyšší klasika italského espressa. Bohaté a plné tělo. Jeho jemná ovocnost se dá charakterizovat chutí mandlového koláče, kakaa a marcipánu. Nejlépe tyto chutě vyniknou v cappuccinu. Káva Romeo se výborně hodí i na moku a filtr. Pražená na espresso, ale výborná i v alternativních způsobech přípravy.

Ocenění: Vítěz 1 hvězdy na Great Taste Awards 2018 v kategorii espresso.

Původ: Káva Romeo je směs 6 až 7 káv s původem, 85 % arabica a 15 % robusta. Každá směs Zlaté Zrnko je výsledným souzněním chutí káv, z nichž je složena a je namíchána podle chutí lidí. Směsi Zlaté Zrnko míchají italští odborníci v laboratořích přímo v přístavu. Míchají se z různých zdrojů tak, aby každý měsíc, každý rok měly stejnou výslednou chuť.

E-shop a více info najdete na webu: www.zlatezrnko.cz

 

Fotogalerie