Kosmetické produkty (nejen) pro muže




SPORTS ACTION chladivá emulze

Chladivá masážní emulze s obsahem mentolu dodává pocit uvolnění a osvěžení s dlouhotrvajícím účinkem. Je určena pro masáže po zvýšené fyzické zátěži. Napomáhá relaxaci namožených svalů a odstraňuje pocit únavy. Je vhodná jak pro sportovce, tak i pro běžné použití. Emulze není mastná, snadno se smývá a nevysušuje pokožku. 

Cena: 59, 90 Kč / 200 ml

Indulona pro muže

Krém na ruce pro muže s rychlým vstřebáváním s obsahem olivového oleje. Namáhané pokožce dodává intenzivní hydrataci, regeneraci a ochranu. Dobře se vstřebává a přináší okamžitou úlevu od pocitu suchých rukou. Atraktivní pánská parfemace a dlouhodobý účinek.

Cena: 49,90 Kč/85 ml

HYDRATAČNÍ MLÉKO NA OPALOVÁNÍ pro sportovce Sport OF 30

  • ideální pro sportovní aktivity
  • lze aplikovat v každé poloze
  • efektivně hydratuje

ASTRID SUN Hydratační mléko na opalování ve spreji OF 30 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Složení obohacené o speciálně vyvinutý karotenoidový komplex (mrkvový, rajčatový, brusinkový a buriti olej) poskytuje aktivní antioxidační ochranu, pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost pokožky a chrání ji před předčasným stárnutím.

Rychlá a snadná aplikace, lze aplikovat v každé poloze (i dnem vzhůru). Plynule a rovnoměrně rozprašuje lehkou emulzi.

Cena: 199,90 Kč/150 ml

 

Fotogalerie