Roman Tomeš by si právem zasloužil ocenění Otec roku




Muzikálový herec Roman Tomeš by si rozhodně zasloužil ocenění otec roku. O syny, tříletého Kristiána a skoro dvouletého Jonáše, se dokáže bez jakýchkoli potíží naprosto spolehlivě postarat sám. Ten, kdo sleduje seriál Slunečná by v „Tonym“, kterého mladý taťka hraje, asi takového skvělého otce nehledal. Maminkou synů je manželka Michaela Tomešová, kterou také známe z muzikálů kusů.

My jsme ho potkali na střeše Galerie Harfa, kde je také Dinopark. Kluci si užívali v atraktivním dětském hřišti programu pro děti. Jeden se synků měl dokonce stylové tričko s dinosaury, ale to prý připravila maminka Míša.

A proč byl se syny sám na akci určené dětem? „Teď pracuje více Míša, tak se starám více já. Staráme se společně podle toho, kdo má více času,“ potvrdil pohledný tatínek kluků, kteří si vše náramně užívali nejen nafukovacích atrakcí a slunce. Skotačení jim dělalo evidentně radost. Bylo skvělé vidět s jakou láskou a péčí se Roman synkům věnoval. Maminky mají Míše rozhodně, co závidět! Co říci závěrem? Snad jen to, že není nad to mít spolehlivého manžela a otce dětí v jednom.

Foto: Galerie Harfa a Lenka Žáčková

Fotogalerie