Soutěž Muž roku 2020 představila 12 sympatických finalistů. Tipěte si, kdo z nich letos získá titul?




Po všech jarních koronavirových peripetiích, konečně představil prezident soutěže Muž roku David Novotný dvanáctku urostlých finalistů letošního ročníku. Mladí muži, kteří prošli sítem tří castingů, se do jednoho dostavili do prostor MKMM studia v Žitné ulici u producenta Gabriela Grillottiho, kde na ně čekali jejich ambasadoři a informací lační novináři.

Na představení dorazili také Petr Vojnar, Nelly Řehořová, Ivana Jirešová, Zuzana Bubílková, Hanka Křížková, Štěpánka Duchková, Radka Pavlovčinová, Martin Schreiner ze Superstar, Felix Slováček ml., Radim Flender, Muž roku Vojta Urban, Peter Pecha a další známe osobnosti. Dokonce došlo na testování proti Covidu! U některých osobností jako je Veronika Chmelířková, Felix Slováček či Štěpánka Duchková.

Spokojený je také i prezident soutěže David Novotný. „Je to 21. ročník a musím přiznat, že mi dal nejvíc práce. Karanténa zatočila se vším. Ale povedlo se a já doufám, že se nám podařilo vybrat mladé muže, kteří zaujmout a budou se líbit. Před finále v Náchodě čeká ještě kluky soustředění v Chateau Šanov, kde nacvičí finálovou choreografii, budou mít kurz rétoriky s Janem Přeučilem, nafotí kalendář, čeká je toho opravdu hodně,“ potvrdil David Novotný.

A který z dvanácti sympatických mužů sesadí stávajícího Muže roku 2019 Vojtu Urbana z pomyslného trůnu? To se dovíme při finálovém večeru, který se koná 23. října 2020 v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.  

Seznam finalistů soutěže Muž roku 2020:

  1. Vlastimil Kalášek - Procesní technik, 27 let, Hradec Králové
  2. Marek Fiala - Obchodní zástupce, 27 let, Beroun
  3. Lukáš Veitl - student, 22 let, Sokolov
  4. Kryštof Novák - Fitness trenér, 25 let, Rumburk
  5. Noshdar Muhamed - projektant, 25 let, Duchcov
  6. Alexandr Kozák - Obchodní ředitel IT, 24 let, Praha
  7. Lukáš Kofroň - herec, 25 let, Praha
  8. Jiří Cirhan - student, 22 let, České Budějovice
  9. David Kremeň - policista, 29 let, Miroslav
  10. Josef Dittrich - Inženýr kvality, 29 let, Broumov
  11. Dušan Havlát - Fitness trenér, 24 let, Plzeň
  12. David Strnad - technik, 25 let, Nupaky
Fotogalerie