Na cesty ideálně se zavazadlem INDULGE od Kipling!




Na cestování jsme museli na pár měsíců zapomenout, ale Evropa se už pomalu vzpamatovává a otevírá své hranice pro pracovní cesty i turistům. Je tedy nejvyšší čas opět se připravit a vychutnávat vůně dálek! Vysoká bezpečností opatření na letištích stále však platí, a proto vám značka Kipling přináší inteligentního společníka, s nímž bude každý váš výlet o trošku jednodušší, je jím zavazadlo INDULGE.

Při cestě letadlem je skvělé mít po ruce vše, co potřebujeme. Kabinová zavazadla, která se pro svou velikost dají vzít i na palubu letadla jsou, jak se říká, značka „ideál“.  Je podstatné mít po přistání na dosah vše důležité, abychom mohli začít bez zábran prozkoumávat nová místa. Přesně k tomu je stvořeno 2v1 zavazadlo INDULGE, kombinující funkčnost kabinového zavazadla s praktičností lehkého batohu. Soupravu lze používat jako jeden kus nebo jako dvě samostatné části.

Odnímatelný batoh s praktickou přihrádkou na notebook lze jednoduše připnout k zavazadlu pomocí zipu nebo ho umístit na kufr díky popruhu na zadní straně batohu. Díky funkci rychlého zipu na přední straně se ihned dostanete k tomu, co na cestách nejčastěji používáte – třeba peněžence či dokladům.

Kabinové zavazadlo je vybaveno 4 dvojitými kolečky se 360stupňovoru rotací, které zajišťují snadnou a pohodlnou manipulaci. Tu vám podstatně ulehčí i výsuvná rukojeť a madla, nacházející se na horní i spodní straně zavazadla. Kapacita 49 litrů zajistí dostatek prostoru pro všechny vaše cennosti. Zavazadlo i batoh jsou k dispozici v klasické černé nebo stylové šedé barvě.

Více informací nalezete na: www.kipling.cz

Fotogalerie