Vychutnejte si nezapomenutelný víkend v Praze s exkluzivními balíčky v hotelu The Emblem




Znemožnila vám současná situace svatební cestu v exotické destinaci nebo přemýšlíte, kam vyrazit na víkend s rodinou? Dejte šanci návštěvě hlavního města, které vás překvapí svou krásou, ale i nespočtem míst, kde naleznete odpočinek i kvalitní zábavu. S dětmi můžete vyrazit do ZOO nebo zrekonstruovaného Národního muzea, opravdovou romantiku si zase užijete při procházce Petřínskými sady nebo po večerní Náplavce, kde si kromě dobrého jídla a pití vychutnáte i bohatý kulturní život. Za útočiště si zvolte hotel The Emblem, nacházející se v samém srdci Starého Města, který pro vás sestavil hned několik balíčků. Díky nim si návštěvu Prahy užijete se vším všudy!

VÍKENDOVÝ POBYT PRO RODINY S DĚTMI

Prožijte nezapomenutelný rodinný výlet! Víkendový pobyt v krásném prostředí The Emblem Hotel doplníte procházkou města s českým průvodcem a návštěvou pražské ZOO.

Cena: 200€

Cena zahrnuje ubytování bez snídaně v hotelu The Emblem pro 2 osoby na jednu noc (za každou další osobu nad 8 let + 40€), 3hodinovou procházku po Praze s českým průvodcem a 2 lístky do Zoo Praha pro 2 dospělé osoby (dokoupení lístku pro dítě dle věku na místě).

Akce je platná maximálně pro 4 osoby.

DOVOLENÁ V BLÍZKOSTI DOMOVA

Užijte si romantický víkend v náruči luxusu! Díky tomuto balíčku získáte možnost ubytovat se v hotelu The Emblem v doprovodu několika exkluzivních doplňkových služeb, jako je například pronájem kola, jacuzzi, prohlídka Prahy nebo plavba po Vltavě.

Cena: 80€

Cena zahrnuje pobyt pro 1 osobu na noc včetně DPH bez snídaně v pokoji QueenDom (další osoba za příplatek 40€), doplňkové služby je možné zakoupit za dodatečné ceny.

Platí pro pobyty mezi 25. květnem a 1. zářím 2020.

THE EMBLEM HOTEL

Platnéřská 111/19, Praha 1

www.emblemprague.com

Fotogalerie