GILLETTE přichází s holicím strojkem, který má vyhřívané břity




To tu ještě nebylo! Divize GilletteLabs uvádí na český trh první holicí strojek s vyhřívanými břity. High-tech novinka poskytuje během holení neustálý pocit tepla prostřednictvím inovativních vyhřívaných břitů, které plně nahradí přikládání horkého ručníku na tvář.

„Spojením skvělého designu a funkčnosti holicí strojek Heated Razor od GilletteLabs povznáší zážitek z holení na novou úroveň,“ říká Garry Coombe, CEO globální divize péče o vzhled Procter & Gamble, a dodává: "Víme, že muži mají rádi ten pocit, který nastává při holení s použitím horkých ručníků, a nyní si mohou stejný zážitek užít každý den ve své koupelně."

Poprvé byl Heated Razor od Gillette Labs představen na veletrhu CES v lednu 2019 a okamžitě si získal přízeň mužů, kteří rádi zkoušejí technologické novinky. Vyhřívaný holicí strojek GilletteLabs aktivuje a dodává okamžité teplo pouhým stisknutím tlačítka a poskytuje výrazně pohodlnější oholení. Má také mnoho dalších funkcí:

  • Vyhřívaný nerezový pásek: Distribuuje teplo rychle a rovnoměrně a okamžitě poskytuje pokožce uklidnění, které při každém tahu připomíná dotek horkého ručníku.
  • Nastavitelná úroveň teploty: Stisknutím tlačítka snadno vyberete mezi dvěma úrovněmi tepla, abyste dosáhli optimálního pohodlí na základě toho, co je pro vás to pravé.
  • Automatická ochrana proti přehřátí: Čtyři inteligentní teplotní senzory trvale udržují rovnoměrné teplo na zvolené úrovni a vestavěné bezpečnostní prvky zajišťují bezpečnou úroveň tepla.
  • Pokročilá technologie pěti břitů: nejpokročilejší nejtenčí a nejjemnější čepele Gillette, které poskytují neuvěřitelný komfort.
  • Bezdrátové magnetické nabíjení: Kompaktní a elegantní bezdrátová magnetická nabíjecí základna umožňuje nabíjení holicího strojku a také jeho uložení.
  • Lithium-iontová baterie: Dobíjecí lithium-iontová baterie vydrží až šest holení - takže je snadné používat Gillette Labs Heated Razor na cestách.
  • Elegantní rukojeť: Esteticky navržená hliníková zinková rukojeť prvotřídní kvality dodává celkovému vzhledu sofististikovanost.
  • Technologie Flexdisc: Pro snadné oholení ve všech konturách obličeje a zajištění kontaktu vyhřívaných břitů s pokožkou.
  • Vodotěsný holicí strojek: Umožňuje holení podle potřeby - ve sprše nebo u umyvadla.
Fotogalerie