Motocykly Harley-Davidson burácí v rytmu nového songu porotce SuperStar Mariána Čekovského




Harleyáři se pyšní novým songem a videoklipem, který je oslavou života motorkářů! Postaral se o něj slovenský zpěvák, muzikant a oblíbený potoce SuperStar Marián Čekovský. Singl s názvem „Po polnoci“ z jeho aktuálního alba Best On získal nyní i svoji klipovou podobu. Píseň, která oslavuje život, energii, mužský svět a jízdu se natáčela přímo na dealerství Harley-Davidson v Prešově. Nechybí v něm tak silné stroje, pohodové vyjížďky na ikonických motocyklech, nadhled, humor i dokonalý kontrast se superrychlým vozem.

Marián Čekovský je v civilu vášnivým motorkářem, majitelem motocyklu Harley-Davidson a slovenským ambasadorem značky. Do klipu proto přizval svoje kamarády z Harley-Davidson Prešov, ale i zpěváka Martina Mihalčína a jezdce rallye Igora Drotára. Klip se natáčel na dealerství Harley-Davidson Prešov a v Road Cafe, ale i na trase Prešov – Košice nebo v garáži Mariána Čekovského. Jako autoři jsou pod skladbou podepsáni přímo Marián Čekovský (hudba) a Milan Lasica (text).

Východní Slovensko navíc není jen muzikantský kraj, ale i kraj motorkářský, a právě v novince „Po polnoci“ Čekovský oba tyto světy spojuje.  „Se startem nové moto sezóny jsem měl potřebu jako ambasador Harley-Davidson udělat hymnu. Už jen proto, že jsme letošní sezónu nemohli odstartovat se vším, co k ní patří. Byl bych rád, kdyby se klip stal poctou každému motorkářovi. Text napsal skvělý Milan Lasica, který kdyby mohl, tak by hned jezdil s námi. Co ale není možné teď, bude třeba možné v budoucnu,“ dodává Čekovský.

Singl i videoklip „Po polnoci“ je věnován motocyklům a má být jejich oslavou, protože muži je považují na svoje lásky, podobně jako své ženy, ale ani na ty tvůrci nezapomínají. „Je to motorková láska, chlap motorku považuje za svoji ženu, důvěřuje ji. Zároveň je skladba věnována i ženám, aby věděly, že my chlapi prožíváme naše dětská léta i ve vyšším věku a nazýváme to láskou. Ježdění na motocyklu je vášeň a velký relax, který si s námi užívají i ženy motorkářky,“ vysvětluje.

Fotogalerie