Univerzální outdoorové botky z nové kolekce Columbia SH/FT jsou i pro náročné




Univerzální outdoorové botky z nové kolekce Columbia SH/FT mladé vyznavače městského stylu a zároveň oudoorových aktivit prostě nadchnou. Jsou klasické, přesto nadčasové, ve vysoké kvalitě kvalitě, originalní a autentické. Kolekce bot Columbia SH/FT propojuje současné trendy aktivního městského života s rostoucí potřebou pobytu a pohybu v přírodě.

Columbia SH/FT je univerzální stylová a technologiemi nabitá bota. Kombinuje vlastnosti funkční turistické boty, které dokonale kloubí maximální pohodlí se současným atraktivním progresivním designem fashion tenisky. Oceníte je ve městě i v přírodě např. na procházce lesem. Je odpovědí na lifestylové trendy, aktivity a potřeby generací X a Y. Mezipodešev s odpružením SH/FT vrací při došlapu energii a poskytuje tak maximální pohodlí. Odolná gumová podešev je navržena tak, aby dokonale přilnula k mokrému či suchému povrchu betonové džungle města i měnícím se povrchům v přírodě na lehkém treku loukami, v lese i horách. Textilní svršek boty je u vybraných modelů díky technologii OutDry zcela voděodolný a zároveň prodyšný. K chodidlu přilne jako druhá ponožka. Vnitřní konstrukce a vložka boty zvyšují nekompromisní pohodlí pro chodidlo. Columbia SH/FT navíc nabízí trendy kombinace barev a výrazné estetické detaily. Hodí se tak jako multifunkční a odolná stylová obuv do každého botníku. Je k dispozici v nízkém, středně vysokém kotníkovém provedení i hikové kotníkové verzi z nepromokavé kůže. Cena se pohybuje v závislosti na modelu od  3 399 do 3 899 Kč. 

Kolekce Columbia je k dostání  ve značkových prodejnách Columbia, řetězci Sportisimo a Hervis a v řadě e-shopů jako například www.sportisimo.cz/columbia, www.mall.cz, či sportovna.cz/columbia-pro.

Ve druhé polovině května bude v Praze v obchodním centru Letňany otevřena nová vlajková prodejna značky Columbia, která na ploše 150 m2 nabídne kompletní kolekci oblíbené značky.

Fotogalerie