Kavárna Malý Mnich v Mníšku pod Brdy se 30. května těší na všechny motorkáře




Jste motorkáři? Pak si nenechte uniknout sobotu 30. května a vydejte se do malebného středočeského městečka Mníšek pod Brdy a nevynechejte při své návštěvě kouzelnou kavárnu Malý mnich, kterou najdete přímo na náměstí. Právě na sobotu 30. května přichystala kavárna speciální welcome akci pro všechny motorkáře.

Každý, kdo dorazí 30. května mezi 8.00 až 14.00, má možnost získat kávu dle vlastního výběru zdarma a může využít moto foto koutek. Kavárna Malý mnich vás okouzlí svou autentickou atmosférou, pohladí chuťové pohárky i toho nejdrsnějšího motorkáře a potěší gastronomickým zážitkem. Pochlubit se může domácími vaflemi ve sladké i slané variantě připravovanými přímo z pravé belgické mouky, nadchne i nespočet lahodných a svěžích zákusků nebo domácí točená zmrzlina. Motorkáři, a nejen oni, si pochutnají i na širokém snídaňovém menu, ze kterého si vybere, jak kovaný motorkář, tak vyznavač zdravého životního stylu a fresh stravování. Domácí limonády, ale i minerálky nebo džusy jsou samozřejmostí.

Kavárna, která má otevřeno vždy do 20 hodin je ideálním tipem na sobotní výlet i další pravidelnou zastávku ve vašem road booku.

Mníšek pod Brdy je skvělý výchozí bod pro další výlety, například za krásami Berounska, vydat se můžete na Karlštejn, Křivoklátsko, lomy Amerika nebo navštivte nedaleké Koněpruské jeskyně či zámek v Dobříši.

ZDARMA – káva pro všechny motorkáře, speciální moto foto koutek (8 – 14 hodin)

FB událost: https://www.facebook.com/events/694639901375511

Fotogalerie