Harley-Davidson Praha Challenge již příští sobotu! Zbývají už jen poslední místa.




Užijte si letošní moto sezónu, i přes její komplikovaný začátek, konečně se vším, co nabízí! A to hned následující sobotu, 23. května. Dealerství Harley-Davidson Praha totiž na tento den připravilo druhý ročník závodu s názvem Harley-Davidson Praha Challenge, kde si jezdci budou moci vychutnat volnost v sedle motocyklu, ale zároveň u toho prověřit i své orientační a plánovací schopnosti, pobavit se a přispět na dobrou věc. Vítěz navíc získá zajímavý finanční obnos. Stačí sednout na motocykl a nejkratší možnou trasou projet 10 předem stanovených průjezdných bodů. A pozor, značka stroje nerozhoduje! Harley-Davidson Praha Challenge je tak dokonalým tipem na sobotu. Zájemci by si ale měli s registrací, kterou stačí zaslat e-mailem, pospíšit! Zbývá už jen několik posledních míst.

Prožijte následující sobotu v sedle motocyklu, zapomeňte na stres z nejisté doby, pobavte se, prověřte nejen své jezdecké schopnosti a podpořte i dobrou věc. Přesně to vše totiž zažijete na akci Harley-Davidson Praha Challenge 2, která se koná v sobotu 23. května.

„Rádi bychom pozvali všechny aktivní jezdce následující sobotu k nám na Šalamounku na druhý ročník Harley-Davidson Praha Challenge. Věříme, že dokážeme společně zapomenout na všechen stres a aktuální složitou dobu a užít si opět radost a volnost z jízdy. Ať už jezdíte na motocyklu jakékoli značky nebo kubatury, jste u nás vítáni,“ říká Jaroslav Vavřina, spolumajitel dealerství Harley-Davidson Praha a organizátor akce.

Zájemci se jednoduše zaregistrují prostřednictvím e-mailu: challenge@harley-davidson-praha.cz, uvedou své jméno, telefonní číslo a poznámku, zda se registrují sami za sebe nebo jako firma. Následně postačí už jen zaplatit startovné a dorazit na motocyklu na dealerství Harley-Davidson Praha (na adresu K Měchurce 12, Praha 5). Úkolem pro každého jezdce bude projet nejkratší možnou trasou 10 předem stanovených průjezdných bodů, které každý registrovaný získá před startem. Trasa Harley-Davidson Praha Challenge měří do 200 km a je povoleno jet pouze po silnicích I., II. a III. třídy. O výsledku a nejlepším jezdci rozhodne nejkratší ujetá vzdálenost, nikoli rychlost!

Zajistěte si proto jedno z posledních 28. míst a registrujte se co nejdříve. Cena startovného je pro soukromou osobu 1 000 Kč, pro firmu pak 10 000 Kč. Vybraný finanční obnos navíc podpoří dobrou věc. 50 % částky poputuje na projekt Revolution train neboli Protidrogový vlak, který poutavým multimediálním způsobem přináší mladým osvětu a prevenci proti drogové závislosti a experimentování s omamnými látkami. Druhou polovinu vybraných peněz pak získá ten nejlepší, tedy jezdec, který projede všech 10 bodů nejkratší možnou trasou.

Start i cíl závodu je v dealerství Harley-Davidson Praha a celý závod se jede v běžném provozu. Účastníci proto musí respektovat pravidla silničního provozu, jet ohleduplně a nezkracovat si trasu například lesními cestami. To vše bude monitorovat speciální trackovací krabička, kterou na startu obdrží každý závodník.

 HARLEY-DAVIDSON PRAHA CHALLENGE 2 – 23. 5. 2020  

Více informací a registraci naleznete na www.harley-davidson-praha.cz

Fotogalerie