Jak tráví hokejista Jakub Voráček období koronaviru? Více se dozvíte v debate Fórum Meltingpot.




Mezinárodní fórum Meltingpot, které se koná každý rok v červenci v Ostravě po boku festivalu Colours of Ostrava, v době koronavirových opatření pořádá na své facebookové stránce živě přenášené online rozhovory s inspirativními hosty. V pátek 24. dubna ve 20.00 zve na rozhovor s osobností, která není z oblasti politologie, ekonomiky, kultury či vědy, ale sportu s jedním z nejlepších českých hokejistů, hvězdou NHL a české reprezentace Jakubem Voráčkem. Rozhovor na téma NHL v karanténě najdou fanoušci na této stránce, kde také budou moci položit hostovi otázky: https://www.facebook.com/meltingpotforum/.

Měl by právě bojovat o postup do play-off nejlepší hokejové soutěže na světě, do kterých měl s Philadelphia Flyers skvěle našlápnuto. Místo toho ale tráví Jakub Voráček kvůli koronaviru první jaro po dvanácti letech doma v České republice. Jak letos NHL dopadne? Udržuje si v českém výjimečném stavu formu a jak? Jak vidí situaci okolo koronaviru v Česku? A věděli jste, že je spoluzakladatelem nadace, do které posílá tisíc dolarů za každý bod, který v NHL získá v rámci kanadského bodování? Rozhovor moderuje Tomáš Etzler.

Na facebookové stránce fóra Meltingpot najdou zájemci i další již proběhlé rozhovory - například se sinologem Martinem Hálou, ekonomem Miroslavem Singerem, spisovatelkou Radkou Denemarkovou, kybernetikem Liborem Witassekem, politologem Igorem Lukešem, biologem Jakubem Mrázkem, tanečníkem a choreografem Yemim A.D.

Mezinárodní fórum Meltingpot na svých sociálních sítích uvádí nejen živě přenášené online rozhovory, ale i filmové rozhovory Voices of Meltingpot s mnoha předními hosty předcházejících ročníků tohoto diskusního fóra.

Více informací o fóru Meltingpot na www.meltingpotforum.com.

Zdroj: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.CZ