Košile a trička pro opravdové bushmany




Zatraceně pohodlná bavlněná pánská košile SEADRIFT dostane každého svým lehkým a pohodlným materiálem. Je ze 100% mušelínu. Říká se mu taky gázovina a je to lehká a prodyšná bavlněná tkanina, kterou  skoro necítíte na těle. Košili SEADRIFT se šije ze dvou vrstev spojených neviditelným stehem. Díky tomu už není průhledná, ale prodyšnost si zachovává bezezbytku. Tohle je prostě dokonalý letní materiál, který je s každým dalším praním ještě jemnější. I díky tomu košili SEADRIFT bushmani milují a je ideálním parťákem nejen na celodenní procházky po pláži, ale i noční výlety lodí po moři nebo na opravdové expedice třeba do pralesa. Co muži I jejich partnerky ocení je, že skvěle saje pot.
Sedlo je pro volnost pohybu rozšířené pomocí dvou protizáhybů, dolní okraj je vytvarovaný, a navíc je zepředu osazená dvěma praktickými náprsními kapsami. Košile je speciálně opraná, aby byla ještě příjemnější na tělo.

Doporučená MOC: 1 699 Kč

Tričko ECHO je vyrobené ze 100% bavlny, je pevné a lehké zároveň, v teplých dnech každý ocení, jak je vzdušné a dobře saje pot. Na výpravu do přírody, na pochůzky ve městě. na setkání s přáteli nebo pro maximální pohodlí doma vždy sáhněte po tomto tričku. Potisk na předním dílu zavede každého až do Kanady, do provincie Britská Kolumbie na jihozápadě země. Mezi přírodní krásy této části země patří i jezero Cariboo Lake. 

Doporučená MOC: 799 Kč

Více informací najdete na: www.bushman.cz

 

Fotogalerie