Značka Columbia garantuje jaro v suchu a pohodě




Oblíbené kolekce zcela voděodolných a zároveň prodyšných bund Columbia OutDry Extereme  s nepromokavými švy se letos rozrostla nové modely. Sofistikované outfity kusy díky technologiím umožňují funkční ochranu a pohodlí v horkých teplotách i proti slunečnímu záření. Kolekce je navržena na míru atraktivním letním outdoorovým aktivitám. Kromě technologie OutDry se 100 % ochranou před deštěm a vlhkostí vynikají tyto bundy detailním propracováním, jsou vybavené na míru nastavitelnou kapucí, řadou odvětrání v podpaždí i v oblasti prsou, nepromokavými zipy a dalšími funkčními detaily.

Pánská bunda Columbia Rain Scape s technologií Omni-Tech by neměla chybět v žádném šatníku aktivního muže. Je prodyšná a zároveň nepromokavá s mnoha funkčními propracovanými detaily. V prodeji je ve čtyřech barevných variantách za 3 399 Kč.

Technologie Columbia, které v létě ochladí i ochrání

Kolekce nabízí řadou velmi efektivních a i mezinárodně oceněných technologií pro letní outdoorové aktivity. Technologie Columbia Omni-Shade chrání před škodlivými UV paprsky. Pocit sucha a chladu v horku je pro letní outdoorové i sportovní aktivity zásadní. Omni-Wick odvádí od pokožky vlhkost a pot po plochých funkčních vláknech na povrch látky, kde se rychle odpaří Pomáhá tak i regulovat teplotu těla. Revoluční technologie Columbia Omni-Freeze Zero poskytuje chladivý efekt aktivovaný kontaktem s tělesným potem. V textilním materiálu jsou zapracovány drobné chladící polymerové kroužky, které snižují teplotu materiálu, urychlují proces odvádění vlhkosti od těla a zajišťují okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkem. Podle odborných testů snižuje technologie Omni-Freeze Zero teplotu materiálu až o 10°C. V letní kolekci Columbia je tato technologie široce zastoupena napříč produkty a výběrově je pak kombinována s revoluční technologií Omni-Shade Sun Deflector. Drobné tečky dioxidu titanu chladí a odrážejí sluneční paprsky dopadající na oblečení, brání tak dalšímu nežádoucímu povrchovému zahřání těla. V kolekci Columbia je tato technologie kombinována s dalšími, aby oblečení poskytovalo maximální chladivý komfort.

Kolekce Columbia je k dostání v www.columbia-sport.cz, www.columbia-shop.cz

Fotogalerie