Boty Columbia SH/FT propojují fashion a funkčnost




Letošní jarní a letní kolekce značky Columbia Sportswear tradičně přináší líbivé technologiemi nabité boty, které zajistí, že vaše sportovní i odpočinkové aktivity v přírodě zůstanou pohodovým zážitkem i navzdory náladám počasí. Columbia SH/FT je univerzální stylová a technologiemi nabitá bota. Kombinuje vlastnosti funkční turistické boty, které dokonale kloubí maximální pohodlí se současným atraktivním progresivním designem fashion tenisky. Mezipodešev s odpružením SH/FT vrací při došlapu energii a poskytuje tak maximální pohodlí. Odolná gumová podešev je navržena tak, aby dokonale přilnula k mokrému či suchému povrchu betonové džungle města i měnícím se povrchům v přírodě na treku v lese i horách.

Textilní svršek boty je díky technologii OutDry zcela voděodolný a zároveň prodyšný. K chodidlu přilne jako druhá ponožka. Vnitřní konstrukce a vložka boty zvyšují nekompromisní pohodlí pro chodidlo. Columbia SH/FT navíc nabízí trendy kombinace barev a výrazné estetické detaily. Hodí se jako multifunkční a odolná stylová obuv do každého botníku. Je k dispozici v nízkém, středně vysokém kotníkovém provedení i hikové kotníkové verzi z nepromokavé kůže. Cena se pohybuje v závislosti na modelu od 3 399 do 3 899 Kč.  

Kolekce Columbia je k dostání v www.columbia-sport.cz, www.columbia-shop.cz,  ve značkových prodejnách Columbia, řetězci Sportisimo a Harvis a v řadě e-shopů jako například www.sportisimo.cz/columbia, www.mall.cz, či www.4camping.cz, sportovna.cz/columbia-pro.

Fotogalerie