Poražte COVID-19 pohybem! Posílejte svá videa a vyhrajte super ceny




Pandemií nového typu koronaviru není rozhodně pro nikoho z nás důvodem k velké radosti. Jsou jedinci, kteří se předhání v tom, jaká nařízení poruší, naštěstí se ale najdou i lidé, kteří chtějí se zákeřnou vlnou nemoci bojovat. Obrovský dík samozřejmě patří lékařům, sestřičkám a dalším, kteří se denně snaží, abychom byli co nejdříve v bezpečí. Ovšem také je třeba relaxovat, uvolnit se, přijít na jiné myšlenky. A proto je tu televizní stanice SPORT 5, která přichází se zbrusu novým pořadem Hni se s...

Takový formát pořadu je něco, co u nás ještě nebylo. Alespoň ne v takové míře, s jakou se do nového projektu Hni se s... pouští televize SPORT 5, která od 1. dubna pokryje téměř 100 % České republiky. Nicméně je jasné, že aktuální situaci je třeba přizpůsobit nabídce programu. Dělají to tak prakticky všechny stanice, jen málokterá však dokáže najít formu, která je zábavná, a navíc zvládne pomoci lidem, kteří zůstali doma v karanténě nebo správně respektují doporučení státních institucí a omezili vycházení ven na nezbytně nutné minimum. Pro diváka je každý den připravený nový díl s přední českou cvičitelkou Evou Behenskou. 

A o co tedy přesně půjde? Zapojit se může každý z vás. Posílejte videa, jak se udržujete v kondici v době nouzového stavu. To vše bez složitých strojů, prostě popadněte cokoli, co máte doma a pojďte do toho! Míč, švihadlo, vařečku, přítele, milenku a ukažte, co dovedete. Musíme se přeci hýbat, jinak boj proti COVID-19 prohrajeme, a co víc, zakrníme! Čím vtipnější video bude, tím samozřejmě lépe, s humorem se přeci zvládá všechno lépe. Vymyslete, natočte a pošlete na mail nahraj@sport5.cz. Nejlepší videa budou odvysílána v pořadu televise SPORT 5 a vy můžete vyhrát skvělé ceny od partnerů projektu. To se přeci vyplatí, ne? Stejně nemáte doma do čeho píchnout, tak šup, nebuďte líní!

Ing. Eva Behenská, MBA:

  • pohybová terapeutka, školitelka, instruktorka
  • výkonná ředitelka Elixir akademie
  • akreditovaná zkušební komisařka Pilates pro Hospodářskou komoru

O webovém portálu „HNI SE":

Jde o sportovní kalendář s možností vyhledávání, který si klade za cíl poskytovat informace o sportovních akcích. Portál se snaží podpořit pohybovou aktivitu populace sloganem „HNI SE“. Toho se snaží dosáhnout mimo i tím, že všechna videa z promovaných akcí uveřejní v TV archivu televize SPORT 5, která je mediálním partnerem. 

Fotogalerie