Ještě než nalodila Žirafku, představila ji Ollie v Kladrubech




Benzina úspěšně modernizuje koncept rychlého občerstvení na svých čerpacích stanicích a myslí na všechny skupiny zákazníků, včetně rodin s dětmi či vegetariánů. Kombinují tradiční i zdravá jídla tak, aby si na své přišel opravdu každý.

Základní gastronomickou položkou na čerpacích stanicích Benziny bude i nadále oblíbená fair trade káva a hotdog. K ní ale přibude pestrá paleta tradičních i moderních pokrmů s důrazem na zdravou výživu. Vedle hlavních jídel a salátů budou k dispozici také snídaňová menu. Jídla budou připravována ve speciálních pecích bez jakéhokoliv přidaného tuku, a to včetně hranolek. A na co se mohou zákazníci tedy těšit? Vedle tradičních jídel třeba na oblíbené burgery či tortilly. V bezmasých variantách bude maso nahrazeno populárním falafelem. Dále na těstoviny, wrapy a teplé sendviče připravované přímo před zákazníky a zapečené v kontaktním grillu či rychlopečící troubě. Součástí nabídky budou také jogurty, zeleninové a ovocné saláty, čerstvě lisované ovocné a zeleninové šťávy. Na vybraných čerpacích stanicích na dálnicích budou nabízena i čerstvá jídla vytvořená přímo na základě objednávky zákazníka.

Právě v Kladrubech, kde byl dokončen re-design na plzeňské D5, představila Olga Ollie Roučková svojí Žirafku, vyšperkovanou čtyřkolku na které pojede Rallye Dakar 2018. Uběhlo jen několik dnů a stroj má za sebou oficiální technickou přejímku, která se konala v přístavním městě Le Havre a putuje do Jižní Ameriky. Ollie společně s jezdci týmu Racing Group na Dakar odlétají na Nový rok.

Fotogalerie