Na pražský koncert zavítal i hudebník Tokhi




Na konci února z Bratislavy dorazil do pražské O2 areny Maluma (26), latinsko-americký zpívající idol, který je zaslouženě považován za jednu z největších hudebních hvězd současnosti. Volba předskokana tentokráte padla na Mikolase Josefa a bylo to správné rozhodnutí. Velkolepá projekce plná ohňů, světelných efektů a tanečnic pohybujících se v rytmech reggaetonu strhla všechny přítomné k tanci.

V sektorech byla celá řada známých osobností. Na Malumu si vyrazila třeba hudebnice Dannie s manželem Albertem, tenistka Kristýna Plíšková se sparťanským obráncem Dávidem Hanckem, ale také třeba Elis, Jan Bendig, Peter Pecha, Marcus Tran nebo všestranný hudebník Tohhi, kterého jsme pro vás tak trochu vyzpovídali.

„Z Mikolase jsem nadšený vzhledem k tomu, kolik mu je let, a jak jasným a zřejmě uchopitelným směrem pokračuje ve své kariéře,“ ocenil interpreta Tokhi, kterému však chyběla živá kapela, ale na druhé straně ocenil, že show doplňovali kvalitní tanečníci. Shodou okolností to byli ti, se kterými se on sám potkává na představení Greatest Show, ale natáčel s nimi i klip Pavla Šporcla. „Maluma je obrovský profesionál s chytlavými hity. Jeho kapela šlape jak drak a na tanečnice je radost pohledět. Celá show má hlavu a patu a bavily mě veškeré efekty, a že jich nebylo málo. Rozhodně jsem rád, že jsem podobný koncert mohl vidět,“ popsal své dojmy Tokhi.

Fotogalerie