Dopřejte svým zádům ortopedickou matraci od MORAVIA COMFORT




Problémy se zády trápí téměř každého druhého člověka na světě. Přestože jde mnohdy o bolest, která se dá vydržet, z dlouhodobého hlediska velmi znepříjemňuje život. Protože až třetinu svého života strávíme v posteli, není divu, že je pro zdravá záda důležitý především výběr správné matrace. Ta by měla mít určité ortopedické vlastnosti, jež prospívají fyziologii lidského těla. Vybrat opravdu kvalitní matraci můžete třeba u předního českého výrobce MORAVIA COMFORT.

Spánek na špatné matraci může bolest zad zhoršit nebo dokonce i vyvolat. Způsobuje špatné držení těla, namáhá svaly a neudržuje naši páteř správně vyrovnanou. Naopak kvalitní matrace poskytuje našemu tělu dokonalou oporu a umožňuje správné rozložení váhy, díky čemuž dochází k maximálnímu uvolnění svalů i páteře, čímž se bolesti zad minimalizují či úplně mizí.

Kromě konstrukce jsou velmi důležité i materiály, ze kterých je matrace vyrobena. Ty by měly být prodyšné a dlouhodobě stabilní, aby ani po rocích spánku na matraci nedocházelo ke špatné podpoře těla.

Ortopedická matrace MAIA AIR byla firmou MORAVIA COMFORT vyvinuta na základě dlouholetých zkušeností z oboru. Nelepené jádro tvoří odolná flexibilní HR a PUR pěna opatřená oboustrannou 7zónovou profilací s rozdílnou tuhostí ložných ploch. Každá z těchto zón poskytne vašim zádům potřebné nastavení správné polohy, díky čemuž si v noci opravdu odpočinete. Přítomen je i unikátní prořez KARDIO zaručující neustálé odvětrávání, odvod vlhkosti a stabilizaci teploty.

Více se dozvíte na webových stránkách: www.moravia-comfort.cz