Televize přes internet Lepší.TV vzrostla v roce 2019 více než o 150 %




Trh internetových televizí má potencionál v oblasti TV, komunikace i multimédií. Svědčí o tom i hospodářské výsledky úspěšné televize přes internet v ČR, Lepší.TV. Ta v roce 2019 vzrostla více jak o 150 % a za pouhé 3 roky existence se může pyšnit téměř 20 000 uživateli. V roce 2018 činil počet registrovaných uživatelů 8 616 a v roce 2017 to bylo 3 591 uživatelů.

Lepší.TV poskytuje propracované služby, které jsou pro uživatele naprosto jasné a transparentní. Uživatel má v rámci objednání a zakoupení služby dokonalý přehled, co si kupuje, navíc není vázán smluvně a takzvaně se nikde neupisuje. Dalším krokem k úspěchu jsou i stále se rozvíjejí služby televize, jako je například dostupnost na všech smart TV, dostupná videotéka HBO OD přímo v aplikaci, možnost nejdelšího zpětného přehrávání až 30 dní a neomezený čas nahrávání. A v neposlední řadě, televizím přes internet nahrává i přepínání signálu DVB-T na DVB-T2, v rámci, kterého představuje právě Lepší.TV jednu z nejpohodlnějších a finančně nejvýhodnějších variant.

„Úspěch naší Lepší.TV a výsledky, kterých za rok 2019 dosáhla nás samozřejmě maximálně těší. Jsme rádi, že se trh televizí a multimédií v ČR posouvá, a co bylo před pár lety nemyslitelné se nyní stává součástí života celé řady Čechů. Pro letošní rok máme v plánu se opět posunout trochu výše, nabízet divákům služby v TOP kvalitě, nové exkluzivní kanály a přinášet jim ještě více uživatelsky přívětivou aplikaci, od samotného nákupu až po nastavení. Na konci letošního roku bychom si opět rádi připsali 100 % nárůst, protože víme a věříme, že pro to máme potenciál, jak my s Lepší.TV, tak i náš trh," říká ředitel Lepší.TV Pavel Górecki.

Z konkrétních novinek, které pro letošní rok 2020 s Lepší.TV chystá prozrazuje například zřízení nových zajímavých TV stanic, zejména s důrazem na dětské, ale i starší publikum. Samozřejmě během roku nebudu chybět ani novinky v aplikaci Lepší.TV a její ještě větší uživatelská komfortnost. Dle jeho slov navíc nastává doba, kdy si diváci začínají uvědomovat, že klasický TV příjem je už přežitý, a právě TV přes internet jsou pro ně ideálním řešením, které jim umožňuje nepřijít o své oblíbené stanice a programy, ale zároveň si zachovat svobodu i možnost volby.

Více na www.lepsi.tv

Fotogalerie