Harley-Davidson startuje již po páté soutěž King of Kings




Je to již 5 let, co jednotlivá dealerství Harley-Davidson soutěží každoročně v dealerských přestavbách Battle of the Kings a bojují o titul Krále Customů. Letos přichází vyvrcholení celé soutěže, kdy se vítězové národních kol soutěže utkají mezi sebou o tu nejvyšší příčku a pokusí se získat titul King of Kings. Do finálové soutěžní série se zapojí celkem 15 dealerství Harley-Davidson z 11 různých zemí. Globální hlasování právě odstartovalo a King of Kings bude znám na konci dubna. Vše se rozhodne v jediném globálním online hlasování na adrese www.h-d.com/customkings.

Letošní klání pojmenované King of Kings předvede ty nejlepší možnosti cusmotizace a kreativitu “Králů Customů”, kteří pracují v jednotlivých dealerství Harley-Davidson po celém světě. Aktuální ročník se ponese v duchu legendárního modelu Sportster, který bude sloužit jako pomyslné čisté pláno pro customizace. Nakonec, jaký jiný motocykl mohl Harley-Davidson vybrat než model, který již od roku 1957 slouží jako odrazový můstek pro nejrůznější úpravy a za celou dobu své historie dostal vice podob než jakýkoli jiný stroj.

Díky klasickým křivkám, podmanivému motoru Evolution™ V-Twin a obsáhlé nabídce originálních dílů a příslušenství Harley-Davidson je právě z něj možné postavit dokonalý bobber, café racer, tracker nebo chopper, tak, aby přesně odpovídal osobitosti, představě a požadavkům jakéhokoli zákazníka. A aby značka ještě vice inspirovala a motivovala jednotlivá soutěžní dealerství, nestanovila pro letošní rok žádný limit v rozpočtu ani množství užitých dílů.

Mezi 15 dealerství Harley-Davidson nalezneme jediného zástupce regionu střední a východní Evropy, a to Harley-Davidson Štětín, který se stal Králem Customů v roce 2018.

„Soutěž dealerských přestaveb Battle of the Kings byla úžasnou ukázkou toho, jak je customizace ukrytá v samotných kořenech naší značky. Inspiruje naše dealery k tomu, aby ukázali neomezené možnosti úprav, ale inspiruje i zákazníky, kteří si mohou navrhnout svůj jedinečný motocykl, na jakékoli úrovni rozpočtu. Po mnoha letech této fantastické soutěže se nemůžeme dočkat, co letos ukážou předchozí vítězové z celého světa,“ říká Jon Bekefy, GM of Global Brand Marketing Harley-Davidson.

O vítězi bude tentokrát rozhodnuto v jediném globálním online hlasování, které odstartuje 3. března na www.h-d.com/customking. Vítěz bude následně znám již na konci dubna.

Více informací a hlasování naleznete na www.h-d.com/customking.

 

Fotogalerie