YENKEE přichází s novou herní myší Shadow




Technika jde stále dopředu, a tak k počítačovým hrám prostě patří pořádná herní myš, která navíc padne do ruky jako ulitá a nenechá žádného hráče na holičkách. YENKEE uvádí na pulty obchodů novou herní myš Shadow, která disponuje maximální citlivostí 4800 DPI, RGB podsvícením a akcelerací až 15G. To vše za 499 Kč.

Nepodceňte svůj výběr

Na trhu je bezpočet herních myší různých kvalit, tvarů a funkcí. Jak ale vybrat tu správnou, která skvěle padne do ruky, bude plnit úkony s maximální přesností a hráč se na ni bude moci spolehnout? Výběr se nevyplácí podcenit a je vhodné volbu té správné myši pořádně promyslet.

Herní USB myš SHADOW RGB

Společnost YENKEE, výrobce spotřební elektroniky a dalšího příslušenství, přišla na trh s novou herní myší SHADOW. „S novou myší chceme především zaujmout zákazníky, kteří vyhledávají dobrý poměr ceny a výkonu. Proto nabízíme myš s vysokou citlivostí a podsvícení za výhodných 399 Kč,“ dodává produktový manažer společnosti YENKEE Goran Setler.

Myš SHADOW RGB, která padne jako ulitá do ruky jak pravákům, tak levákům, je jednoduše softwarově nastavitelná, a je tak na ni maximální spoleh. Symetrické provedení s bočními tlačítky na obou stranách nabízí uživatelům v podstatě neomezené možnosti, jak myš přizpůsobit svým konkrétním nárokům a požadavkům. Devět bočních tlačítek se dá přeprogramovat podle herního stylu každého hráče. Software v češtině mimo jiné umožní nastavit senzor myši, či její podsvícení podle hodnoty DPI. Hráč si může v několika jednoduchých krocích vytvořit komplexní makro nebo změnit efekt a barvu podsvícení celé myši. Je jedno, zda je myš určena spíš pro jednoduché úkony nebo jako prostředek k hraní jedné hry za druhou – vše je v rukou hráče a jeho chuti pohrát si s nastavením myši tak, aby byla dokonalá právě pro něj.

Zajímavou funkcí je nastavitelné RGB podsvícení, které dodá každé hře skvělý efekt. Stačí pár kliknutí a celý stůl se rozsvítí širokou škálou barev přesně podle hráčova vkusu. Nastavit se dá barva, intenzita podsvícení, a dokonce i směr a rychlost daného barevného efektu.

Myš, která vás v ničem nenechá

Ergonomie je prostě základ. Myš SHADOW RGB zaručí svým uživatelům pohodlí při všech typech úchopů. Její výkonný optický senzor A725 je vyvinutý přímo pro herní nasazení. Díky akceleraci až 15G, myš nevynechá sebemenší pohyb se zachováním stoprocentní přesnosti. Hodnota DPI u myši znamená, jak detailně dokáže senzor myši nasnímat povrch pod sebou a vyslat do počítače signál o posunu kurzoru. Citlivost u této myši je volně nastavitelná od minimálních 200 DPI do maximálních 4800 DPI.

Kabel o délce 1,8 m je navíc opletený, takže je zaručeno, že se nebude zamotávat jako běžné pogumované varianty. Pozitivní vlastností je rovněž téměř nulový „paměťový,“ což znatelně zlepšuje životnost.

Více informací o značce Yenkee a jejích produktech najdete na webových stránkách www.yenkee.cz

Fotogalerie