I muži ocení květinové dekorace




Jak zpestřit květinovou dekorací byt tradičně řešily ženy, ale v posledních letech se však o příjemné prostředí starají i muži, obzvlášť ti, kteří žijí sami. I oni si uvědomují, jak dobře působí a ovlivňují naši náladu a pracovní nasazení, když jsou dobře zvolené.

Jaké květinové dekorace jsou vhodné pro muže?

Volíme dekorace jednoduché na péči. Tyto dekorace mohou být živé či neživé. Živé dekorace mohou být z řezaných květin nebo dozdobené krátkodobé hrnkové rostliny (Primula, Narcissus, Tulipa, Chrasanthemum, Erica, Euphorbia pulcherrima, Schlumbergera,…) Oboje mají jednoduchou péči stačí je zalívat, případně jim dolívat vodu, tak aby neuschly. Dekorace je dobré mít na očích, a pokud jsou živé, tak jim věnovat trochu péče. Neživé dekorace mohou prostředí vybarvit a dodat energii pomocí barev. Jsou vytvářeny ze sušených materiálů, skla, kovu, umělých doplňků atd. Vhodná dekorace vždy záleží na vašem uvážení „proč“ ji chcete, a kolik času do ní chcete vkládat. 

Věříme, že vás inspirují květinové dekorace z květinového studia AMMI z Brna, a pokud budete chtít s výběrem dekorací poradit, ozvěte se Ondřeji Štěpánkovi, který vám pomůže vybrat tu nejvhodnější dekoraci pro vás. 

 

Fotogalerie