Lepidlo Herkules boduje, zvítězilo v anketě Čtenáři Receptáře doporučují




Legendární lepidlo Herkules opět zabodovalo! I letos si připsalo prvenství v anketě Čtenáři Receptáře doporučují. I tentokrát, již po šesté v řadě, Herkules ovládl kategorii Lepidel a tmelů, v níž získal ocenění, a navíc již od roku 2014 nepřerušil svoji vítěznou sérii. Čtenáři nejprodávanějších hobby titulu u nás, tak jasně ukázali, kdo je jejich favoritem a znovu Herkules vynesli na nejvyšší příčku. Ziskem dalšího ocenění jen potvrzuje fakt, že čeští zákazníci věří tuzemské značce, léty prověřené kvalitě i vlastním zkušenostem, legendární značce, která dovede inovovat s citem a akcentem na měnící se dobu a potřebu nových uživatelských výhod a větší rychlosti i komfortu při samotném lepení.

Čtenáři měsíčníku Receptář v anketě s názvem „Čtenáři Receptáře doporučují“ opět svými hlasy rozhodli a potvrdili, které z lepidel je pro ně skutečně číslo 1. Navíc prvenství, které si Herkules již roky drží, poukazuje i na fakt, že uživatelé dovedou být věrni jedné značce, rádi vsadí na osvědčenou kvalitu a nehodlají experimentovat.

„Ocenění právě v anketě Čtenáři Receptáře doporučují nás maximálně potěšilo. Jednak máme radost z faktu, že Herkules dovedl již po šesté v řadě zopakovat svoje vítězství, ale hlavně nás těší, že jde o ocenění od čtenářů, zákazníků, kteří Herkules znají a využívají. Ocenění je pro nás zároveň výrazným signálem, na co se v produkci primárně zaměřit, a tak bychom rádi už letos přinesli další rozšíření právě v portfoliu lepidel,“ říká Daniel Hartl, marketingový manažer společnosti Druchema a doplňuje, že lepidla budou pro Druchemu hlavním tématem letošního roku, kdy mají v plánu ve vlastním sortimentu vykrýt mezeru a nabídnout další typ lepidel.

Připomeňme, že společně s velikonočními produkty OVO patří Herkules a lepidla mezi TOP 2 řady, kterým se společnost Druchema věnuje v nejvyšším rozsahu.

Více informací: www.druchema.cz, www.facebook.com/druchema                                                                

Fotogalerie