Aquapalace Praha spojuje vodní zábavu s virtuální a hyper realitou




Návštěvníci Aquapalace Praha se mohou těšit na jaro plné úžasných novinek a her. Rozšiřuje nejzábavnější Aquapark v ČR p nabídku virtuální zábavy a otevírá i novou VR hernu Avatar Zone.  V době jarních prázdnin lze zažít i další hyper realitu – šnorchlování s virtuálními brýlemi. Jedná se o jedinečnou kombinaci virtuální a vodní zábavy, která u nás nemá obdoby.

Vzhledem k oblíbenosti již rok otevřeného tobogánu s virtuální realitou Magic Tube, přichází Aquapalace Praha s dalším rozšířením atrakcí s prvky virtuální zábavy.

Díky nově vybudované herní zóně přímo v prostorách Aquapalace Praha, si všichni návštěvníci mohou vyzkoušet ty nejlepší hry virtuální reality. VR Avatar Zone nabídne mimo jiné i hru Beat Saber, která patří mezi špičku na mezinárodní úrovni. Nejen tuto hru, ale i tematické hry z hlubin oceánů, kdy se setkáte tváří v tvář s podmořským světem a korálovými útesy, na vás čekají v nové herně virtuální reality v Aquapalace Praha.

Během jarních prázdnin zažijete v Aquapalace Praha i zážitek z nové hyper reality. Ponořte se hlubin nejen virtuálně. V Coral bazénu s 36 °C teplou vodou, si díky speciálním vodotěsným brýlím nově užijete virtuální realitu pod vodou. Šnorchlovat budete mezi vzácnými rybami, nádhernými podvodními scenériemi a prohlédněte si velryby nebo delfíny zblízka. Můžete se stát dokonce i kosmonautem a proletět se na oběžné dráze s nádherným výhledem na naši modrou planetu.  Další hyper realitu lze zažít na tobogánu Magic Tube.  Během jízdy, kdy letíte vesmírem nebo kouzelnými vzdušnými zámky, umocňuje zážitek způsob jízdy, rychlost, váha jezdce, ostrost zatáček i okolní zvuky.  Užijete si spoustu legrace i adreanlinu.

„Naším cílem je stále překvapovat návštěvníky novinkami a nezapomenutelnými zážitky. Po loňském uvedení virtuální reality na tobogánu Magic Tube víme, že tato novinka vzbudila nadšení a je to trend, který je třeba rozvíjet.  Těší mně, že jsme našli pro rozvoj další virtuální reality skutečné profesionály v oboru a mohl tak v úzké spolupráci vzniknout unikátní projekt přímo ve Vodním svět – VR Avatar Zóna.  Dotváříme tím   atraktivní nabídku nejen pro rodiny s dětmi, ale i teenagery i dospělé. Relaxace, zábava i adrenalin, každý si u nás přijde na své.“  říká ředitelka Aquapalace Praha, Vladana Horáková.

„Management Aquapalace Praha je otevřen moderním technologiím a nejrůznějším experimentům. Jejich Virtuální realita na Magic Tube je unikátní atrakce. My provozujeme hernu virtuální reality v Praze již od roku 2016 a dnes patří k nejznámějším. Proto nám dávalo velký smysl spojit naše know-how a nabídnout zákazníkům další super atrakci v prostorách Aquapalace Praha. V rekordně rychlém čase necelých dvou měsíců se podařilo vybudovat prostory, vybavit je přístroji a zajistit podmínky pro fungování v tomto specifickém prostředí,“ doplňuje Dan Broulík z VR Avatar Zone.

Hernu VR Avatar Zone si stejně jako ostatní atrakce užijí děti i dospělí. Otevřena bude každý den. Do Aquapalace Praha můžete vyrazit o víkendu i ve všední den s rodinou či kamarády nebo tam uspořádat netradiční firemní akci. Nadšení budou jak zarytí milovníci her, tak hraví začátečníci.

A celé Jarní prázdniny mají děti vstup do Aquapalace Praha za pouhou 1 Kč.

Fotogalerie