Tři druhy kávy v jediném kávovaru najdete v Miele




Spotřebiči generace 7000 Miele mají vždy něco navíc! V mnoha ohledech je unikátní i špičkový model vestavných kávovarů. Zásobník na tři různé druhy kávy nenabízí žádný jiný produkt na trhu. Odstraňování vodního kamene, nepříjemné čištění rozvodů mléka a odmaštění spařovací jednotky jsou u kávovaru Miele plně automatické díky kartuším.

Drtivou většinu nových kuchyňských spotřebičů Miele lze propojit prostřednictvím Wi-Fi. Kromě dálkového ovládání má uživatel přístup k více než 1 200 inspirujícím receptům prostřednictvím aplikace Miele@mobile. Suroviny lze objednat přímo z aplikace u doručovací služby. S RemoteService lze budoucí aktualizace softwaru snadno nainstalovat do zařízení prostřednictvím přenosu dat. Dříve to vyžadovalo návštěvu servisního technika. To je zajímavé například pro aplikace nebo služby, které budou vydány teprve za dva nebo tři roky.

Výrobky řady generace 7000 byly již před svým uvedením na trh vyznamenány několika cenami za design, například cenou Red Dot Award Product Design 2019 byl oceněn plně automatický kávovar CVA 7845.

Fotogalerie