Kapesní nože Victorinox patří mezi nejlepší na trhu




Příběh Victorinox započal již v roce 1897, kdy vznikl v dílně Karla Elsenera „důstojnický” nůž. Chtěl vyrobit kompaktní a odolný nůž, který by v jediném nástroji kombinoval mnoho funkcí. Nejnovější generace světově proslulého originálu pokračuje v odkazu tradice, ale zároveň splňuje požadavky dnešní doby s ohledem na funkčnost, uživatelskou přívětivost a kvalitu.

Důležité jsou i příběhy uživatelů nožů Victorinox, vyprávějící o tom, jak zásadní roli sehrály nože Victorinox v jejich životě. Jde o dobrodružné okamžiky v expedicích jak na pevnině, tak ve vzduchu i ve vesmíru. V jiných přispěly k vyřešení náročné situace či záchraně životů. Až se nechce věřit, že plnily důležitý úkol i při prominentních setkáních, kdy naše nože pomáhaly spojovat politiky, osoby výrazně ovlivňující veřejné mínění i národy.

Naše rada zní: Nikdy nikam nevyrážejte bez multifunkčního kapesního nože Victorinox. Jsou to speciální pomocníci, kteří při vás budou stát za každé situace, ať už budete kdekoli. A chcete-li zaujmout ještě o trochu více, vybírejte v limitovaných edicích.

Fotogalerie