Toužíte po svatbě snů? Tak zvolte Chateau Úholičky




Žádost o ruku je ten nejkrásnější den v životě každé ženy, přesto však následující povinnosti přináší spoustu starostí a stresu. Plánujete i vy v roce 2018 svatbu a přejete si se svou drahou polovičkou stvrdit vzájemnou lásku na dechberoucím místě v doprovodu výborného jídla a příjemné atmosféry? V Zámku Úholičky se vaše svatba stane nezapomenutelným zážitkem na celý život!

Zámeček s prvky romantismu a novorenesance má dlouhou historii, která započala v roce 1603. Mezi lety 1873 – 1889 nechal František z Valdštejna dostavět 1. patro, interiér zámku upravil k obývání a na střeše nechal vztyčit novou věž s hodinami. Během času zámek měnil své majitele, každý se ale zasadil o jeho rekonstrukci či drobné úpravy. S výjimkou roku 1949, kdy byl zámek znárodněn a období komunistické strany pro něho znamenalo značně turbulentní periodu v jeho historii.

Pro konání svateb je Chateau Úholičky díky svému romantickému prostředí jako stvořený. Zámek nabízí nejen okouzlující přírodu, ale také zázemí pro svatební hosty, výborný catering a luxusní apartmán pro novomanželský pár. Svůj den si zde pak můžete naplánovat přesně podle svých představ. Ať už toužíte po vznešené zámecké svatbě se vším všudy, nebo dáváte přednost veselce v boho stylu, v Úholičkách všem vašim požadavkům vyjdou vstříc. Ochotný personál navíc vyřeší každý zádrhel, který by mohl nastat tak, abyste o ničem nevěděli a mohli si užívat nerušené okamžiky.

Fotogalerie