S pomocníky od Victorinox je vaše kuchyně o hodně chytřejší…




Švýcarská značka Victorinox se úspěšně pohybuje i na poli kuchyňského náčiní a sklízí zaslouženou chválu od všech hospodyněk a kuchařů. A kdo rád vaří ví, že kvalitní kuchyňské vybavení je polovinou úspěchu. Společnost Victorinox, známá pro své špičkové kapesní nože, slaví úspěchy i v domácnostech. Nyní představuje inovovanou kolekci Swiss Modern, jejíž původní verze získala prestižní ocenění „Red Dot“. Liniie se nyní rozšiřuje o steakový nůž s vlnitým okrajem, extra široký řezací nůž a vidlici pro přípravu jídla.

Původní kolekce zahrnovala steakový nůž, kuchyňský nůž, řezací nůž, nůž Santoku a nůž na chléb a pečivo. Linie byla a je spojením designu a funkční účelnosti. Nože jsou opatřeny kvalitní rukojetí z ořechového dřeva a ocelovou čepelí, která je odolná vůči opotřebení a zároveň tak ostrá, že přeřízne i náročnější výzvy. Ergonomické tvarování zvyšuje uživatelský komfort při používání a z nožů se tak stává budoucnost v každodenním vaření.

Původní kolekce se díky svému úspěchu dočkala zaslouženého rozšíření o steakový nůž s vlnitým okrajem, extra široký řezací nůž a vidlici. Všechny do jednoho jsou lehké, ergonomicky tvarované, opatřené rukojetí ze dřeva ořešáku evropského a bytelnou čepelí z nerezové oceli. O kvalitě kuchyňský nožů Victorinox vypovídá také fakt, že jim důvěřují profesionální kuchaři po celém světě. Jedním z nich je i Nenad Mlinarevic, který prohlásil: „Victorinox byl prvním nožem, který jsem na svém začátku kuchařské kariéry v 16 letech držel v ruce. Cítím s touto značkou jisté propojení”. Dnes je jedním z velvyslanců značky.

Kolekce Swiss Modern zahrnuje:

Steakový nůž: Stylový nůž na svíčkovou, kuřata a ribeye. Vysoce ostrá vlnitá čepel dlouhá 12 cm řeže bez námahy a zachovává si své kvalitní ostří.

Řezací nůž: Ideální řezný společník s čepelí dlouhou 20 cm jen zřídka vyžaduje ostření. Nůž slibuje snadné a účinné krájení vařeného nebo grilovaného masa či větších potravin.

Vidlice: Díky ostrým hrotům jí nadzvednete maso bez větší námahy a získáte tak výhodu perfektní přesnosti při krájení.

Carving Set: Optimální kombinace dvou skvělých partnerů pro snadné krájení. Set zahrnuje 2 kusy v dárkovém balení. Protože nejlepší jídla si zaslouží to nejlepší nádobí!

Sada vařeček, pro Victorinox exkluzivně vyrobená firmou Epicurean, představuje dva šikovné pomocníky vyrobené z dřevovlákna. Tento ekologický materiál je šetrný k životnímu prostředí, a navíc se může pyšnit i vysokou odolností a pevností. Šikmá hrana usnadní práci při smažení palačinek, děrovanou vařečku zase oceníte při míchání hustých omáček či pyré. Tyto stylové doplňky do vaší kuchyně jsou bezpečné i pro pánve s nepřilnavým povrchem a zároveň vhodné pro mytí v myčce na nádobí.

Obejdete se při vaření bez kuchyňského prkénka? A bez nože, kterým si namažete máslo na chleba? Určitě ne! Značka Victorinox přichází s takovými pomocníky, kteří vám práci v kuchyni ještě více usnadní. V exkluzivní spolupráci s firmou Epicurean vzniklo prkénko kombinující talíř, krájecí desku i mazací nůž. Výbavu navíc můžete doplnit kompaktním stojanem s místem až pro tři prkénka, který vás potěší svou funkčností i stylovým designem.

Je to struhadlo, ale ne tak obyčejné, jak si možná myslíte. Seznamte se s nejnovější uživatelsky přívětivou alternativou tradičních struhadel od značky Victorinox! Ergonomický tvar, střední hrubost řezu a oboustranné břity zaručují snadné a rychlé zpracování surovin, a to i pravidelných hoblinek čokolády, tvrdého sýra nebo mrkve. Ochrana ostří navíc zaručuje vyšší bezpečnost, takže se vaše kuchařské chvilky obejdou bez zbytečných zranění.

-km-

Fotogalerie