Muzikál Tarzan je podle Lucie Vondráčkové opravdovým zážitkem




Stále mladistvě vypadající herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková navštívila muzikál Tarzan v Divadle Hybernia. Sama má za sebou bezpočet divadelních, muzikálových i filmových rolí, přesto ocenila výkony svých hereckých kolegů a po zhlédnutí nešetřila chválou.

Jedna z představitelek Jane Ivana Korolová nedávno oznámila, že je těhotná. Divadlo začalo hledat alternaci... Podle Vondráčkové s tím však její návštěva představení nesouvisela. Chtěla se pouze jít se svými dětmi podívat na muzikál, který podle kritiky patří k tomu nejlepšímu na současné muzikálové scéně. „Tohle krásné představení můžu jen doporučit. Je skvělé pro celé rodiny s dětmi,“ doplnila Vondráčková, která se teď hodlá věnovat činohře.

V show ale podle svých slov pravděpodobně vystupovat nebude. Co však znamená „pravděpodobně“, ukáže čas… „Tarzan je zážitek. Moc ráda jsem se potkala s divadelními kolegy a jejich výkony byly naprosto dechberoucí,“ bez jakéhokoli kalkulu uvedla Vondráčková.

Muzikál Tarzan je v Praze uváděn v licenci Walta Disneyho a podle mezinárodní agentury Music Theatre International (MTI) jde o jedinečnou show a strhující podívanou. Show vznikla díky osobní iniciativě a podpoře Milana Fiľa, majitele investiční skupiny Eco-Investment, jejíž součástí je i Divadlo Hybernia.

Fotogalerie