Columbia představuje novou kolekci bund Star Wars




Osvědčená značka na trhu Columbia Sportswear představuje již třetí, speciální kolekci bund Star Wars. Letošní kolekce Challenger™ Jacket Star Wars™ Force je inspirovaná bojem mezi Světlou a Temnou stranou Síly. Fanoušci si mohou vybrat, ke komu se v boji přidají, jestli si vyberou černou bundu Temné strany Síly se zajímavými detaily Impéria nebo anebo šedou bundu Světlé strany s prvky oslavujícími Alianci rebelů. Tyto nadčasové unisexové bundy ve stylu anorak ze speciální kolekce Columbia Star Wars jsou nyní k zakoupení do vyprodání zásob exkluzivně na columbia.com/StarWars resp. na www.columbiasportswear.co.uk za v přepočtu cca. 5 800 Kč.  Představují jedinečný “must-have” úlovek každého fanouška legendární filmové ságy Star Wars.

Pro “ultra” fanoušky Star Wars vzniklo 20 bund podepsaných Markem Hamillem, který ikonicky ztvárnil roli Luka Skywalkera. Cena signované bundy je 900 USD, tedy přibližně 21 000 Kč, přičemž výtěžek
z prodeje těchto signovaných bund půjde na Markem Hamillem vybrané programy zpřístupňující studium na vyšších odborných a vysokých školách či na stipendia znevýhodněným zájemcům. Prodej signovaných bund této kolekce je ale limitován na vybrané kamenné prodejny Columbia v USA.

Design letošní tematické kolekce Star Wars Force obsahuje kódované vzkazy v jazyce Aurebesh, původním jazyce galaxie Star Wars. Tyto kódy vysílají vzkaz “Ať je Síla s vámi” v designu bundy Světlé strany Aliance rebelů, “Podceňujete moc Temné strany” ve verzi bundy Imperia. Další Aurebesh zprávy zakomponované do designu obsahují identifikační čísla X-wing bojové stíhačky Luka Skywalkera či Hvězdy smrti Death Star.

Styl a design anorak bund letošní kolekce Columbia x Star Wars sahá do archivu ikonických modelů Columbie z 90. let. Tým značky Columbia úzce spolupracoval se společností Lucasfilm, aby do této stylové vintage bundy zakomponovali charakteristické rysy ságy Star Wars – zejména Luka Skywalkera a Darth Vadera. Podšívka odpovídá barvě legendárních světelných mečů stran, které jsou zároveň na vnitřku bundy graficky vyobrazeny. Nechybí žádný detail včetně kyber krystalu, který je základem každého meče Jediů i Sithů. Bundy, které se oblékají přes hlavu, zdobí i výrazná náprsní výšivka se znakem rebelů Světlé strany či Temné strany Iméria. Dále mají v rukávu zabudovanou kapsu ze síťoviny, boční kapsy na ruce na zip přední „klokaní” kapsu s logem, postranní zipy pro pohodlné oblékání a nastavitelnou kapuci i manžety rukávů.

Tyto stylové bundy byly vytvořeny pro fanoušky Columbia a Star Wars pro každodenní nošení. Speciální kolekce obsahuje DNA značky Columbia – voděodolnou prodyšnou technologii Omni-TECH™ a syntetickou tepelnou izolaci, které své majitele udrží stylové v suchu a teple za jakéhokoliv počasí.  

Pro vice informací navštivte columbia.com/StarWars. Zapojte se do konverzace @columbia1938 on na Twitteru a Instagramu nebo @ColumbiaSportswear na Facebooku.

Fotogalerie