Zimní sezona začíná a vás bolí klouby? Zkuste Hyalurmed.




Když bolí klouby a začíná vaše oblíbená lyžařská sezona, je dobrá rada nad zlato. Víme, že dříve či později pobolívají klouby snad každého. Není nutné zkoumat, zda se jedná o gaučového povaleče či člověka akčního. Nepřemítejte, zda je to daň za životní styl či jde o rodinnou dispozici a kyselinu tělu dodejte!

Úkolem kyseliny hyaluronové je vázat vodu a vytvářet gelovitou strukturu, která minimalizuje tření a nárazy v kloubech. Je také nedílnou součástí pokožky, vlasů, nosní sliznice, očí či horních cest dýchacích. Kolem čtyřicítky se však její produkce v organismu postupně snižuje až na polovinu potřebné produkce. V časech, kdy se člověk dožíval průměrně čtyřiceti let to stačilo, ale dnes rozhodně ne, protože žijeme i dvojnásobně déle. Možná se to v průběhu tisíciletí změní a evolučně a produkce kyseliny hyaluronové se přiměřeně zvýší, ale do té doby si musíme pomoci jinak.

Přímo zázračné účinky má Hyalurmed, sérum, které má nejvyšší obsah čisté bioaktivní kyseliny hyaluronové. V jednom mililitru je až 12 mg, což znamená, že si denně stačí dopřát tucet kapek klinicky testovaného Hyalurmedu a nejen klouby budou zase jako nové. Stoprocentně vstřebatelná kyselina okamžitě začne pracovat směrem zevnitř ven. Je distribuována do kloubů, svalů, kostí, pokožky - všude tam, kde ji tělo potřebuje a odvede svou práci. Pomůže od bolesti a dokonce i od zánětu svalů a kloubů. Obnoví hydrataci pleti a vyhladí ji. A pomůže tělu tvořit další vlastní dávky kyseliny hyaluronové. Člověk se bude zase cítit jako předtím, tedy v mládí, bez bolesti, bez omezení a ještě bude vypadat mladší. Už po prvním týdnu užívání!

Více informací nalezete na: www.pharmamkl.cz

Fotokredit: Pharma MKL a iStock