Jakou audio výbavu na Silvestra?




Silvestr si bez pořádné muziky prostě nelze představit. Noc, kterou zazní snad veškeré hity posledních let, si můžete vylepšit aparaturou od YENKEE. Na Silvestra se bude stoprocentně hodit bezdrátový reproduktor TIMBRE, který lze jednoduše přenášet nebo pro vyznavatele hlasité hudby audio soustavu 2.1 s výkonem 50 W.

Reproduktor TIMBRE YENKEE (YSP 3050BN, YSP 3050GY)

Tento přenosný reproduktor se bude hodit každému, kdo si chce naplno vychutnat hudbu v celém zvukovém spektru od vysokých tónů až po pořádné basy. Postará se o to stereofonní zvuk s dvěma reproduktory, rozšířený o duální pasivní zářiče. Díky funkci Bluetooth je plně kompatibilní s telefony, tablety a jinými elektronickými přístroji. Přehrávaní oblíbených písniček nebo filmů dostane úplně jiný rozměr. Reproduktor TIMBRE nejenže skvěle vypadá, ale také dlouho vydrží. Jedno nabití zajistí až 8 hodin přehrávání.

Reproduktory 2.0 YENKEE (YSP 2025)

Na pohled sice malé, ale o to výkonnější reproduktory jsou určitě to, co vám doma chybělo. Dají se připojit ke všem elektronickým zařízením za pomoci AUX vstupu nebo bezdrátově díky nejnovější verzi Bluetooth 5.0. Můžete si na nich přehrát hudbu i z microSD karty nebo USB flash disku. Díky svému stylovému designu skvěle padnou do vašeho bytu nebo na jakoukoli pracovní plochu. A navíc se dají ovládat pěkně v pohodlí přiloženým dálkovým ovladačem.

Reproduktory 2.1 50 W YENKEE (YSP 2105)

Reproduktorový systém nabízející výkon 50 W? A navíc kvalitní subwoofer vyrobený z dřevovláknité desky ke snížení rezonance? S těmito výhodami je spojen právě nový set reproduktorů YSP 2105. Mimo to má na svém těle ozdobné RGB LED podsvícení pro parádní efekt. Reproduktory se dají připojit kabelem či bezdrátově na jakékoli elektronické zařízení, které máte k dispozici. Hudbu a filmy ale můžete poslouchat i z SD karty nebo USB flash disku. A až vás to přestane bavit, nalaďte si rádio a uložte vaše oblíbené FM stanice přímo do paměti reproduktoru.

Šťastný a hlasitý vstup do nového roku vám přeje YENKEE!

Fotogalerie