Videotéka HBO je díky Lepší.TV aktuálně dostupná všech Smart TV




Spojení internetové televize Lepší.TV a služby HBO OD aktuálně zajistilo rozšíření videotéky HBO OD do většiny značek Smart televizí, ve kterých doposud služba dostupná nebyla. Lepší.TV dominuje počtem podporovaných zařízení a momentálně je k dispozici na 23 značkách chytrých televizorů. Na těch všech se nyní HBO OD stává díky Lepší.TV dostupné.

HBO OD je v podstatě videotéka HBO GO, která funguje v prostředí Lepší.TV. Zcela tak odpadá nutnost doinstalování další aplikace.

„Jsme rádi, že se nám podařilo rozšířit spolupráci s HBO v rámci její služby HBO OD a jsme nyní společně dostupní na drtivé většině smart televizorů, tak, abychom společně mohli divákům přinést ještě lepší audiovizuální zážitek při sledování jejich oblíbených filmů nebo pořadů. Lepší.TV v kombinaci s HBO OD nabídne nepřeberné množství nejrůznějších pořadů, bez jakéhokoli omezení,“ říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

HBO OD aktuálně přináší 1 113 filmů a 384 celých seriálů všech žánrů, včetně možnosti přehrávání s českým dabingem, v původním znění, s titulky a také ve zvukové stopě 5.1. Mezi nejoblíbenější seriály patří například Černobyl, který očaroval miliony diváků svou temnou atmosférou, stálé velice oblíbená Hra o trůny nebo Teorie velkého třesku. Z filmů to pak je oscarový Bohemian Rhapsody nebo Interstellar. Obrovská nabídka pořadů uspokojí i ty nejnáročnější diváky, a kromě toho umožňuje sledovat i kompletní série televizních seriálů, od začátku až do konce, bez ohledu na to, kdy byly vysílány. Služba je nyní dostupná je všem uživatelům Lepší.TV s předplaceným balíčkem HBO.

HBO OD má v aplikaci Lepší.TV svou vyhrazenou sekci, která je k dispozici v horním menu. Po rozkliknutí se divák okamžitě dostává do záplavy nejrůznějších pořadů rozdělených do tří hlavních skupin – filmy, seriály a pořady pro děti. Vedle skupin se nachází tlačítko pro nastavení nejrůznějšího filtrování a uspořádání obsahu HBO OD. Uživatel si může nastavit, zda chce zobrazovat pouze americké filmy z 80. let, dokumentární pořady z Evropy, animované dětské pořady nebo cokoli jiného. Možností, jak si upravit HBO OD přesně tak, jak vyžaduje, má doslova nekonečně. Pro pohodlnost samozřejmě nechybí ani tlačítko pro vyhledávání pořadů.

„Detailní možnosti filtrování pořadů mají uživatelé Lepší.TV již k dispozici delší dobu a s oblibou jej využívají. Rozhodli jsme se proto tuto možnost implementovat i do nově přidaného HBO OD a věříme, že bude mít stejný ohlas,“ dodává Pavel Górecki.

Připomeňme, že Lepší.TV aktuálně nabízí 103 TV stanic, nejdelší zpětné zhlédnutí na trhu až 30 dní, neomezené nahrávání pořadů a spoustu chytrých funkcí. Sledovat ji lze kdekoliv a kdykoliv. Stačí jen internet a Smart TV nebo Lepší.TV box, mobil, tablet či počítač. Nyní ji navíc lze vyzkoušet na měsíc za 1 Kč včetně balíčku HBO, zcela bez závazku.