Arakain zahájí turné 2020 již v lednu!




Metalová kapela Arakain na podzim odjela úspěšnou pozimní tour k CD Jekyll & Hyde a není tedy divu, že se chystá na další koncertování. Tentokrát turné zahájí již na konci ledna 2020, konkrétně 25. ledna v Karlových Varech. V rozpisu tour nechybí Jindřichův Hradec, Kolín, Jablonec nad Nisou nebo Valašské Klobouky, ale i místa jako Trutnov nebo Rumburk, kde Arakain koncertuje jen vzácně. Fanoušci se tak již od začátku nového roku mají opět na co těšit!

Arakain na tour vyrazí se svojí poslední řadovou desku JEKYLL & HYDE, která se zároveň brzy po svém vydání stala zlatou a stále se těší pozitivním reakcím posluchačů i hudební kritiky.

Turné kapela zahájí 25. ledna v Karlových Varech a zakončí jej 25. dubna v Rumburku. Fanoušci si během koncertů užijí jak skladby z nové desky, tak i léty ověřené tradiční hity Arakainu, stejně jako songy, které se delší dobu nehrály.

Arakain svým tour naváže na vydařený koncertní podzim a posluchači si budou moci opět vychutnat nezaměnitelnou atmosféru těchto koncertů.

V roli hostů se představí JEREM´I a WALKMANZ

Vstupenky na "Tour k CD Jekyll & Hyde 2020" jsou již nyní k dispozici v předprodejní síti Ticketstream, v e-shopu Arakainu na adrese shop.arakain.eu a v lokálních předprodejích.

Termíny tour:

25. 1.              Karlovy Vary

6. 3.                Kolín

7. 3.                Jindřichův Hradec

13. 3.              Kozojedy (okr. Plzeň-sever)

14. 3.              Lnáře (okr. Strakonice)

21. 3.              Valašské Klobouky

3. 4.                Teplice

4. 4.                Jablonec nad Nisou

23. 4.              Trutnov

24. 4.              Zábřeh

25.4.               Rumburk

Více informací: www.arakain.eushop.arakain.eu