Sladké novinky od LeGracie, které nelze přehlédnout!




Hledáte na pultech zdravý adventní kalendář? Tak jeden jsme našli, který ocení celá rodina a nejen fanoušci zdravého stravování. Rozhodně neurazíte partnera ani partnerku, ani v případě, že aktivně sportují či hubnou. Je totiž plný trendy pokrmů, ať už jsou to low carb či protein produkty nebo bezlepkové dobroty. Odstartujte čekání na Vánoce ve zdravém stylu a prokličkujte vánočním stresem plni energie a bez obav ze sladkostí!

Super velký a zdravý adventní kalendář přináší LeGracie jako horkou novinku tohoto roku. K dostání bude ve dvou variantách, clasic a protein. Jednotlivá okénka vydají opravdová překvapení, která nebudou jen „sladkou jednohubkou“, ale můžete se díky překvapení v okénku nasnídat, nasvačit a možná i obědvat! Na každý den tak máte zajištěnou dávku dobrot bez výčitek. A možná se o dobroty budete muset doma podělit. Těšit se můžete na bezlepkové potraviny, oblíbené RAW ovocné a proteinové tyčinky bez přidaného cukru, proteinové kaše, ovocná kolečka, müsli nebo na novinku v podobě vánočních voňavých štrůdlů či perníčků. Jedná se o jedinečnou ochutnávku produkt bez chemie, aditiv a aromat.

Vánoční období si sladkosti samozřejmě žádá, ale v posledních letech se trend, ale hlavně nabídka mění. Už můžeme s přehledem vynechat produkty obsahující nezdravé ingredience, jako ztužené tuky, přemíru cukru a chemie. Možná právě i takovým produktem, jakým je zdravý adventní kalendář, můžeme odstartovat nejen u sebe, ale i u svých blízkých změnu. Bez výčitek můžete do svého jídelníčku i po vánocích zařadit opravdu kvalitní jídlo, které má dobrou chuť a uvědomění si, že mlsat jde i bez výčitek. Adventní kalendář LeGracie nabízí průřez sortimentem doplněný o novinky.

Legracie vyrábí ovocné tyčinky, ve kterých je až 70% ovoce a zbytek oříšky, semínka a ovesné vločky. Tyčinky neobsahují lepek, žádný tuk a nejsou ani přislazované cukrem. Pouze 4 zdravé suroviny, jednoduše rychlá a zdravá svačina pro každého. Proteinová varianta kalendáře obsahuje tyčinky s velkou porcí syrovátkového proteinu, který má vstřebatelnost až 98%. Adventní kalendář Classic obsahuje navíc Nabíječku Snack to go, což je ovoce sušené hlubokým mrazem, doplněné křupavými lupínky z kokosu. LeGracie tímto Adventním kalendářem přináší radost, energii a zdravé mlsání celé rodině. Stačí rychlý nákup na e-shopu www.legracie.cz a obdarovaný si užije spoustu legrace. Doporučená MOC cena: 699 Kč.

Fotogalerie