Je Muž roku 2019 dobrý řidič, nebo už měl nějaký karambol?




Myslíte, že měl novopečený Muž roku 2019 Vojtěch Urban problém s přesedláním z ojetého auta do fungl nového červeného krasavce? No jistě, že neměl! Za volant benzínového Peugeota 3008 zasedl sebevědomě a bez zbytečných obav. „Řidičák jsem dělal hned v osmnácti. Doma sice důvěru v moje řidičské umění moc neměli, ale auto mi půjčovali kamarádi, které jsem vozil u nás na Vsetínsku po různých tancovačkách a mejdanech. To byla velká řidičská škola,“ s úsměvem vzpomínal Vojta, který z rukou Ing. Jana Kranáta, předsedy představenstva firmy Autostyl Trutnov, převzal hlavní cenu pro vítěze soutěže Muž roku 2019 – Peugeot 3008 s maximální výbavou a s 96 koňmi pod kapotou, auto bratru za necelých tři čtvrtě milionu.

„Měl jsem takové období, kdy mi zbývaly poslední bodíky a nějaký karambol jsem také zažil. Všechno to byla moje velká chyba. Body mi vzali za rychlost a při kolizi jsem měl v ruce telefon. Pro mne to bylo obrovské ponaučení. Z té řidičské nerozvážnosti a netrpělivosti jsem už vyrostl a jízdu si už spíš vychutnávám. Ale na přestupky si budu dávat pozor, vždyť už od castingu tvrdím, že Muž roku by měl být vzorem a inspirací. Tak to musím dodržet,“ přiznal bez mučení sympatický Vojta Urban a dodal, že řidičské prohřešky nevyžehlil ani fakt, že Vojtův tatínek pracuje u policie.

Naláká nezadaný Vojta Urban na nové auto i nějakou hezkou přítelkyni? „Auto je opravdu reprezentativní.  To je otázka spíš na případné spolujezdkyně, jak se budou cítit v autě s tak velkým potiskem. Mně velký potisk Muž roku 2019 vůbec nevadí, naopak. Titul hrdě nesu a jsem vděčný za tu důvěru.“

A když už byl na cestách, navštívil i Český rozhlasu Hradec Králové. Muž roku 2019 Vojta Urban a prezident soutěže David Novotný povyprávěli o letošním ročníku soutěže mužské krásy. „Jsem rád, že máme Muže roku, který se nebojí promluvit. Vojta je ze své profese specialisty na životní styl zvyklý mluvit, jednat s klienty a natáčet videa. Toto umění určitě zúročí i při světové soutěži Mister International, kam jako vítěz domácí soutěže pojede,“pochvaloval si David Novotný, který byl prvním spolujezdcem Vojty Urbana v Peugeotu 3008 od Autostyl Trutnov.

 

 

 

Fotogalerie