Vypracovaný Miro Šmajda ukázal své tělo na Sahaře




Pamatujete si ještě na rozcuchaného a stále usmívajícího se kluka, který zabodoval v talentové soutěži Česko Slovenská SuperStar? Změnil se k nepoznání. Vždy si myslel, že jeho hříva je součástí jeho značky, a tak se nemohl dlouho odhodlat. Dnes je nakrátko, tvrdě na sobě maká a je sexy, než kdy dříve byl. „Každý den pravidelně cvičím, rád bych si udělal trenérský kurz, protože připravuji pro své fanoušky zajímavé překvapení" dodává seriózně vypadající Šmajda, který se natrvalo usadil v Praze.

Miro rozhodně patří mezi ty, kteří příliš nelenoší. Sportuje, fotí, medituje a rád cestuje, a to vše propojil na dovolené v Maroku, kam se vydal za aktivním odpočinkem po letní náročné koncertní sezóně. Navštívil pohoří Atlas i Saharu, některé fotky jsou přímo z pouště, kde odhalil své namakané tělo. Pro fanynky skvělá podívaná, které v něm rozhodně vidí Muže roku.

„Dovolenou jsem si krásně užil, cestoval jsem, meditoval a hodně fotil. Na cesty jsem si pořídil speciální fotografickou techniku, natočil jsem dokonce záběry, které bych chtěl použít i do nově připravovaného klipu," shrnuje krátce svou dovolenou zpívající svalovec.

Foto: archiv M. Šmajdy

Fotogalerie