Žluté zuby rozhodně nejsou atraktivní. Zbavte se jich jednou provždy!




Bělení zubů je hitem, protože vám dokáže vykouzlit krásný zářivý úsměv. Hitem je ovšem především v zámoří a obecně na západě. U nás je stále bohužel „hitem“ ještě třeba kouření, které naopak velmi přispívá žloutnutí zubů. Patříte-li také mezi kuřáky, zkuste to změnit a obrátit se čelem ke zdravému životnímu stylu. Nejprve však bude potřeba něco udělat se svým chrupem, který už po několika cigaretách denně opravdu může dostat zabrat.

Účinnost západních produktů

Největší zkušenosti s bělením zubů mají zejména v USA, odkud lze objednat produkt, který slibuje vyšší účinnost, než je tomu v případě běžných prostředků, které se u nás dají na bělení zubů sehnat. Dává to smysl, protože právě dlouholeté zkušenosti zámořských expertů s bělením se chtě nechtě musely promítnout na kvalitě produktů na trhu za velkou louží. Objednejte si bělící pásky, které jsou výsledkem vývoje právě zámořských expertů. Výjimečné jsou zejména tím, že je stačí aplikovat na pouhých 30 minut denně. Takto krátká doba zejména:

- Snižuje přecitlivělost zubů

- Umožňuje šetrnější bělení

Právě z důvodů zvýšené citlivosti na bělení zubů, řada lidí od této myšlenky opustila, přičemž by pouze stačilo použít produkt, který je vhodný na citlivé zuby. Krátká doba aplikace totiž celkově zvyšuje šetrnost celého procesu. Díky produktům s krátkou dobu aplikace, tak můžete mít bílé, ale zároveň také zdravé zuby. Celková délka kůry přitom nepřesáhne 20 dní, v závislosti na míře zažloutnutí.

Nakupujte u českých ověřených prodejců

Pokud se jedná o zahraniční produkty, je vhodné orientovat se na ověřené e-shopy, které vám garantují originalitu zboží. Zahraniční produkty tohoto typu nabízejí také čeští prodejci a pokud byste se pokoušeli takový produkt sehnat sami ze zahraničí, mohlo by se se stát, že narazíte na padělek. U něho je neznámé složení a mohl by tak být potenciálně nebezpečný. Proto raději využijte nabídek českých e-shopů.