Styl a vtipné potisky? Boříme zaběhnuté trendy!




Asi není více typický prvek v pánském šatníku, než je klasické tričko. Přiznejme si ale, že obyčejná šedá, černá a bílá trička mohou být v mnoha ohledech poněkud nudná. Asi možná také proto výrobci vymysleli potisky. Mohou to být třeba potisky značkového oblečení, ale mohou to být také různé vtipy. Vtipné potisky se těší opravdu velké oblibě. Milují je jak teenageři, tak spousta mladých dospělých lidí.

Když chcete hýřit smíchem

Na ulicích se na sebe často mračíme, přitom to není vůbec nezbytné. Šedivou nudu ulice můžete velice snadno provětrat potiskem. Trička s potiskem vám k tomu dávají opravdu mnoho příležitostí. Velmi oblíbené jsou dvojsmysly. Ani třeba mladý dospělý muž se nemusí přece pořád tvářit vážně. Vykouzlete svému okolí úsměv na tváři, případně se zasmějte sami. Ideální je takové triko, kterým si sami ze sebe uděláte legraci. Je na to už ale potřeba mít dostatek odvahy.

Dobré e-shopy prodávají pouze kvalitní potisky. Zpravidla se využívá kvalitní sítotisk, který zajišťuje dlouhotrvající výdrž každého potisku. Ten si tak dlouho zachová své stálé barvy, ale přesto je vždy doporučeno prát takové oblečení s potisky dovnitř. Podpořit můžete také českou výrobu, proto jsou tolik populární motivy, které pocházejí z pera českých nebo slovenských grafiků. Českým potiskem také oslovíte mnohem více lidí na ulici, kteří jsou pravděpodobně přesyceni anglickými nápisy, jichž si už nikdo ani nevšimne. Nemusíte si ale vybírat pouze z triček, můžete zvolit třeba také:

- Mikiny

- Vaky a tašky

- Ponožky

Vtip na stylu neubírá

Řada lidí, kteří se orientují v módě, mají pocit, že móda musí být vážná. Pokud se netváříte dostatečně naštvaně, nejste dostatečně trendy. Takovým lidem můžete snadno zavřít pusu právě vtipným potiskem na stylová trička. Proto si nikdy nenechejte za žádných okolností nikým zkazit náladu. Člověk, který se tváří přátelsky, je ostatně také mnohem atraktivnější.